ustanovitev virtualne skupine
g. dr. rejec,
če je le mogoče, bi vas prosila za objavo naslednjega posta…
po dolgem premisleku sem se odločila ustanoviti nekakšno virtualno skupino za samopomoč, ki se imenuje BOJEVNICE LUČI. kot že samo ime pove, je namenjena predvsem dekletom (skratka pripadnicam nežnejšega spola), ki se borijo same s seboj in s svojimi “demoni”. s problemi današnjega časa, ki nas uničujejo in nam razžirajo dušo… težko rečem, kam se bo skupina usmerila – ker sem jo komaj ustanovila in še zbiram člane. rada pa bi pomagala drugim in s tem tudi sebi. vem, da je marsikomu takšen način komunikacije zelo blizu, kar je očitno tudi iz obiskov vseh forumov in klepetalnic, ki so ne le na tej strani, ampak sploh na internetu. zato se mi zdi pametno in koristno, da ta način sorazumevanja obrnemo sebi vprid. vem, da smo dovolj močne, da si pomagamo, si svetujemo in se tudi potožimo druga drugi, ko nam je hudo.
zato vabim vse bojevnice, da se mi pridružijo na naslovu
http://groups.yahoo.com/group/bojevniceluci/
poudariti moram, da bo to laična skupina za samopomoč… torej bo delovala brez kakšnega strokovnjaka (vsaj zaenkrat). pomagale in svetovale si bomo na podlagi lastnih iskušenj… včasih je to še celo več vredno…
seveda bom zelo vesela, če se bo oglasil tudi kakšen bojevnik… =)
hvala za objavo in lep pozdrav!
nataša