Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Ušesa; izcedek, bolečine

Ušesa; izcedek, bolečine

Pozdravljeni Dominik.

Imam vprašanje zase. In sicer se od malega (zdaj jih imam 28) borim z občutljivostjo ušes. Konstantno, tj. dnevno imam izcedek, ki ima tak čuden vonj, rahlo kot po gnilih jabolkih. Zdravnica mi da kapljice, antibiotike, ki pa jih ne bom jemala, po vseh letih pozdravljeno stanje ni zdržalo. Kako si pomagam sama. Izcedek me moti in boli. Včeraj sem si pokapljala notri par kapljic ekstrakta grenivkinih pečk in danes trpim od bolečin:(.

Je kaka alternativna metoda, morda vstavljanje česna in povrhu vatko?

Hvala.

Vi bi radi blažili simptome, morate pa poiskati vzroke za izcedek iz ušesa.

Verjetno pa imate v ušesu žarišče bakterij, ki jih preslab imunski sistem ne more uničiti. Torej bi bilo potrebno ojačati slab imunski sistem, vendar še prej ugotoviti, zakaj je šibek. Vzrokov je izredno veliko, svetujem vam testiranje z BRT.

Na takšen način morate razmišljati o izcedku iz ušesa, ne pa, kaj si boste vtaknili vanj, da bo prenehalo teči.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljena,

sama sem imela zelo podobne tezave z usesi. Bolecine, voda, kraste, vcasih tudi gnoj in kri. Moram priznati, da pa sploh nisem polagala paznje na to, ker se je pojavljalo ze od nekdaj. Enkrat mi je dal zravnik neko mazilo s kortikostereoidi, ampak je rekel, da ga prov dolgo ne smem uporabljati. Zato sem ga opustila. Sem pa zaradi drugih tezav ze 3 mesece na dieti proti kandidi in tudi usesa so se cudezno pozdaravila. Se vedno sicer nimam usesnega masla, zato se mazem zvecer z navadno niveo, da uho ni presuho, ampak izcedek, bolecine in kraste pa so izginile. Je sicer trajalo najdlje da se je stanje uredilo, ampak se je.

Hvala za sporočilo, ki bo dobra motivacija za vse, da bodo začeli o svojih simptomih drugače razmišljati.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close