Najdi forum

Danes sem na mobilcu dobila tole sporočilce, pravzaprav dve.

1.Haag !Dragi moji Amerikanci nisu to bili Afganistanci.Ovo je bila samo proba.
Pozdrav iz Haaga šalje vam Sloba !
Drugo je bolj žalostno in dobre duše prosim, da pomagajo

2.Samo vprašal bi rad če bi lahko nekaj dni stanoval pri tebi.Vsi so tako besni
name jaz pa potrebujem prijatelja.
Pošiljatelj:Osama bin Laden.

Torej pomoč!!!!

brez okusa in spoštovanja (tistaga, ki ti je to poslal ) do vseh, ki so kakorkoli in kjerkoli bili žrtve neke neumne politike.
Lp

Spostovani g. Bin Laden,

skladno s pogodbenim clenom 22, smo zal prisiljeni z danasnjim dnem
prekiniti vase razmerje z nasim podjetjem.

Sklep stopi v veljavo pri prici.

Podpis:
LLOYD,
Oddelek za Zivljenska Zavarovanja

Draga Sara, ne jezi se zaradi teh dveh sporočilc….tudi meni je prihajala pošta (email), v kateri so bile same podobne reči…že drugi dan po strašni tragediji (sedaj se je malce umirilo)…tisti avioni, pa mamica, ki hrani otroka, pa NY- čez par let..ipd…verjetno ste tudi sami dobivali podobne reči.Meni se je zdelo grozno, da se lahko kdo šali na ta račun in take pošte niti enkrat nisem posredovala naprej, čeprav drugačne šale redno razpošiljam okrog….in pred dnevi je pristopila k meni ženska, okoli trideset jih ima…vsa nasmejana mi je prebrala tisto prvo sporočilo, ki si ga ti, Sara, prejela….ne bom komentirala……Žal mi pa je, da se eni ljudje ob tistih povsem nedolžnih šalah ne znajo več smejat….in če se ne smeješ z njimi, si kmet zavrt….

Prof. dr. Miškolin panično opozarja člane tega foruma:

Obveščevalno – varnostni oddelek pri Inštitutu za seksologijo je iz zanesljivih virov izvedel, da obstaja velika verjetnost bombnega napada na Mladinsko knjigo v Ljubljani. CIA, FBI in druge obveščevalne službe ZDA trdijo, da omenjena institucija podpira sovražni režim v Afganistanu. Pred kratkim so namreč izdali ponatis knjige WORD ZA TALIBANE. Strokovnjaki našega inštituta sicer domnevajo, da gre za tiskarsko napako, vendar vseeno opozarjamo prebivalce Slovenske ul. v Ljubljani, da se preventivno umaknejo v zaklonišče in založijio s hrano, vodo, spalnimi vrečami, kondomi itd.

Miškolin predvsem sem vesela,da se zna v Sloveniji tudi kdo pošaliti na račun vsega kaj se dogaja.Prepričana sem,da američani tozadevno niso toliko “sesuti”
kot slovenci.Buljimo CNN ,BBC ,Sl.1,POP TV pa drugo( moj mož to počne čim pride iz službe),kjer pa se isti prizori venomer ponavljajo.Samo pranje glav, saj nihče ne ve kaj se v resnici dogaja.
Ti si paničen zaradi MK , jaz pa sem slišala neko tako varianto za neko drugo knjigarno kjer ima svojo nadvlado prav “osama”.Pa lepo pozdravljen

Tudi meni je tovrsten črni humor zabaven in ne mislim, da je to neke vrste posmehovanje.
Reklamo AA sigurno že veste, ampak vsseno:
“We deliver you directly to your office!”

V današnji Mladini je prav članek o humorju na račun WTC-ja. Se popolnoma strinjam z dejstvom, da je humor v tem primeru potreben, kajti (kot piše Mladina)… to ne pomeni, da zadeve ne jemljemo resno, toda zdaj potrebujemo sprostitev. Najboljši humor se rodi iz bolečine. V vsaki vojni je potreben humor. Vic je orožje. Smejmo se, kajti to nas ločuje od Talibanov….. Poglejte samo vice o Mujotu in Hasotu iz okupiranega Sarajeva. Bosancem so pomagali, da so preživeli. Nekaj primerov iz Mladine.

Kaj pomeni kratica WTC?
What Trade Center.

Kaj so rekli teroristi, preden so se vkrcali na letalo?
I slam, you slam, we all slam for Islam.

Zakaj ni Superman ustavil letala, ki so letela nad WTC?
Ker je tetraplegik.

Novo ime za Pentagone.
Penta-gone.

Trenutno najpopularnejši film v ZDA?
Ali je pilot v letalu.

Pa še ena resnična, kako je lahko šala na nepravem mestu lahko “usodna”.
Ravno danes sem slišala, da so nekoga na letališču Brnik odpustili, ker je na umazan boening napisal šalo, kjer je omenil Osamo…(s prstom – kot na umazan avto napišemo: operi me)

Ma bejž bejž. Tisto je bila reklama za Tosamo (tovarna sanitetnega materiala). Samo da se T ni čist dobr videl.

Pozdravljeni,
Delim misljenje trenutne vecine, da je tovrsten črni humor lahko zabaven in da to ni posmehovanje zrtvam. Splah pa je razen originalnega Miskolinovega humorja tako vse, kar sem doslej videl in slisal “made in USA”, vkljucno z Osamo Bin Ladenom.
Pepi

New Report

Close