Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost UPANJE OBSTAJA �

UPANJE OBSTAJA �

Pozdravljene dame,
Odprla sem novo temo upanje na malčkih obstaja, ker tudi nama ne rata in bi rada da se tukaj malo podruzimo in si delimo mnenja izkušnje za leto 2015 �
Midva delava že kar nekaj časa in sedaj mene čaka hsg pregled v lj…in me je kar malo strah, ima kakšna kakšno izkušnjo več? �

Lep pozdravček
Klementina

Želim ti veliko uspeha in dobrih živcev ter potrplenja.Sama če sedaj pomislim za nazaj si rečem da ne bi šla čez vse to še enkrat.Od prvih posvetov in pregledov v strai porodnišnici,čakanja v hodnikih ter pregledih na dva – tri mesece…..pa ko sedaj pridem v postopku icsi tja in vidim punce,ki so na začetku z laparoskopijo in histeroskopijo ter vsem ostalim me kar stisne.
Upaj da bo histeroskopija in laparoskopija dovolj in boš zanosila po naravni poti drugače pa se pripravi na dolgo čakanje.Jaz sem sama morda preveč pričakovala na hitro in kasneje ugotovila da je to daleč od tega pa sem se sedaj sprijaznila.Prvič sem bila tam na pregledu v začetku leta 2013 nekaj dni nazaj pa prvi neuspeli postopek icsi….človek se navadi in sprejme ta ritem ampak je potrebne veliko volje in poguma…..srečno

Oojooj hvala za vse lepe želje, tudi jaz želim tebi srečno. Res je ko sediš tam in čakaš in gledaš s kakšnimi razlogi so tam še drugi te res kar stisne in bi najraje kar odšel od tam. No mislim da bova midve kar pogumnici kajti drugega nama ne preostane. Pa tudi za naju bo prišel čas! Srečno tudi tebi?

IŠČE SE PAR ZA SODELOVANJE K RAZISKAVI O ODPRAVLJANJU OVIR NEPLODNOSTI 🙂

V bioresonančnem centru Beladonna v Celju bomo izvajali preizkus ZDRAVLJENJA NEPLODNOSTI pri naključnem paru ki se trudita zanosit že več kot 1 leto. S pomočjo aparature SENSITIV IMAGO 530 bomo opravili zdravljenje obeh udeležencev hkrati. Zdravljenje je neinvazivno, neboleče in hitro.

Gre se za prvi preizkus na podlagi strokovnih študij in naš cilj je z zdravljenjem omogočiti čim hitrejšo zanositev, še pred morebitnimi operacijami, zdravili, itd…

SREČNI PAR brezplačnega poskusa BOMO IZŽREBALI 20.11.15 🙂

Za več informacij o pogojih pišite na: [email protected]

Lep dan! 🙂 🙂

New Report

Close