Uničeno življenje.
Vem, kako je to težko prenašati, vendar bodi pogumen pojdi skozi to. Zdrži pri svoji resnici in jo mirno in odločno razloži ob vsaki priložnosti. tudi sorodniki, znanci, sosedje in sodelavci morajo vedeti, kaj se v resnici dogaja. In še – ljudje niso slepi, brez skrbi. Marsikdo ti bo rekel, saj vem, kako je in te podprl.
So pa psihopati na žalost tudi zelo brihtni in vešči pretvarjanja, do policajev prijazni in kao odkriti, do domačih pa zlobni in nasilni. Da boš prepričal policijo, samo mirno zbiraj dokaze o njegovi nasilnosti.
Njegovo nasilnost bo ustavilo samo kaznovanje po uradni poti, prijave, policija, postopki pred sodiščem. V bistvu mu delaš uslugo, ker bo prvič v življenju izvedel, da dela nekaj narobe – ko bo enkrat policija pri njem ali ko bo imel postopek na sodišču.
Tvoja mama je odrasla in te je pustila na cedilu, zagovarja nasilneža. Ne skrbi zanjo, njej tak način življenja odgovarja. Zdaj v prvi vrsti poskrbi zase!!!
Veliko poguma!
Mi je prišlo na pamet, kaj pa če bi kontaktiral še varuha človekovih pravic, kaj in kako naprej. Definitivno prekini vse stike tudi z materjo, ter se odseli ven iz tega kraja. Njega pa ovadi. Sedaj obtoževati mater zakaj ga je zagovarjala (verjetno je bila zaljubljena vanj, si zatiskala oči, bila sama žrtev) nima pomena, odpusti ji. Brezveze ti sedaj v nulo predelovat preteklost in jo secirat, ker boš sam čas zgubljal, do dna pa ne boš prišel. Obrni nov list. Srečno!
Pozdravljeni !!!
Sam se trudim ter napredujem, zahvalil bi se vsem na podpori ter na nekaterim smernicah v tem problemu, saj se mogoče sam nebi spomnil na to ter sem vesel, da lahko dobim še druga mnenja, ki mi dajo nove opcije v tem boju.
Policija je tega človeka opozorila ter sedaj imam mir na telefonu, vendar ni odnehal. Iz sovraštva ter maščevanja je začel pisat grde stvari o meni na internetu, občutek imam, da hoče prepričat druge, da je normalen ter da sem ju kao “nor”, da hoče vse name spravit, obrnit, me javno oblatit z lažmi. Vem, da se pretvarja ter manipulira, rečmo temu intuicija. Obtožuje me, da sem motena oseba, prizadet, lažnivec, da ima dokaze prot men itd. Ob tem mam občutek, da hoče vse obrnit prot men ter iz mene prikazat kot nekoga, kar niti pod razno nisem. Jz teh njegovih stvar ne bom sprejel.
Povdarja moje ime ter priimek, tko da lahko vsak delodajalec ali pa kdo bi vtipkal moje ime, kolega naprimer internet vidi njegove obtožbe. Enkrat sm pred časom sem odgovoril na njegove obtožbe, vendar se ne mislim spustit na tak nivo niti ne v odnos s takšno osebo, ne bo me prisilil, da bi mu odgovarjal.
Danes sem prišel na neko angleško stran, ki govori o psihopatih ter da takšni ljudje hoče druge prepričat, da je nekaj “narobe” z njimi, tako da žrtve začnejo dvomit o sebi, sedaj vidim, da je on najbrž en takšnih ljudi ter sem je nekaj nasvetov na tej strani- mogoče bodo komur pomagali, kako postavit meje, jaz vem, da si bom večkrat prebral tole o postavljanju meja ter da je lahko koristno.
http://psychopathfree.com/showthread.php?569-Setting-up-boundaries
Danes sem začel razmišljat o iskanju odvetnika ter upam, da najdem kakega dobrega, ki se na to spozna ter da se spustim v tožbo. Upal sm, da do tega ne bo prišlo, ampak se nadaljuje ter se moram še v to spustit.
Preprosto me je groza, da bi moral takega človeka gledat na sodišču ter bit v njegovi bližini že sekundo, preveč je škodljivo, saj nočem met nič z njim, nč, svoje življenje hočem met ter simpatično punco ter dobre odnose, ampak ne nevem kako sovraštvo je to pa zlo, do pred enim letom je blo mir, zdj pa ne mine to sranje no, upam, da ga bo sodstvo ali nekaj le ustavilo, da bom imel svoje življenje končno ter dokončno.
Vse dobro Vam, ki mi svetujete!
Kaj naj rečem. Od srede oktobra do poznega dela oktobra sem odpisal na njegove provokacije. Mislim, da je namensko obračal stvari, manipuliral, mi hotel vsiliti bolezen, njegove bolne projekcije. Mislim, daje to počel z namenom, mene ranit, poškodovat in jz sm hotel to ustavit spet in se je samo poslabšalo.
Pol sm komaj prekinil ter poiskal pomoč, bilo je katastrofalno, bojim se, da mi je zelo škodoval.
Na trenutke ko pomislim nanj občutim tresavico, zebe me, vse mišice me bolijo, bojim se, da je me psihotičen čovek zalil z njegovim materialom. In sedaj se tko trudim, vseeno ampak preživljam nadnaravne muke, včasih pridejo njegove zle besede iz spomina. Kak zloben človek je to no, da je tko hudoben do drugega.
Upam, da bo še nekoč luč za mene, da bom zdrav, zadovoljen, da mi ne bo tak bolan človek uzel moje sreče, dobrega počutja, da bom samostojen. To je na trenutke pekel vseh peklov, nikomur ne privoščim tega pa nism bogi, sam imel sm res ogromno smolo.
Če imate problem s takim človekom vas rotim če si hočete dobro stran od njega ne glede na vse!!! Samo stran!!!!!!! Samo stran!!!!!
Neki upanja še mam.
Spoštovani,
želim vam le, da nadaljujete s strokovno pomočjo, ki ste si jo, če me spomin ne vara, nekoč poiskali. Ohranite sogovornika in pogovore, saj vam bo to najbolj pomagalo zdržati v najtežjih trenutkih. Vedeli boste, da vas nekdo spremlja in da niste sami.
Držite se!