Una1-posteljica
Pozdravček
Saj vem, da sem radovedna,ampak vseeno me zanima kako je z vama in s posteljico. Jaz sem bila včeraj na pregledu in gin. je ugotovil, da se mali že obrnil (ne sedi več kot kralj), posteljica pa se je malenkost premaknila. O samem porodu se nisva pogovarjala,jaz pa kljub vsemu bijem sama pri sebi bitko ali je bolje carski rez ali normalen porod (seveda samo v primeru, da se posteljica premakne). Ne vem no! In kako se držita vidva?
LP
Spominčica, hvala za sporočilo. Jaz imam pregled šele naslednjo sredo, takoj ko bom kaj izvedela, se ti javim. Upam, da se bo premaknila na svoje mesto, tebi in meni. Sicer pa ne skačem kaj dosti naokrog, ker me že po dveh urah tako boli medenično dno, da mi že kar slabo rata.
Tudi jaz cvikam pred carskim rezom,a v bistvu me je strah poroda že tako ali tako. Pa razmišljam o epiduralni. A se spet vsakih 15 minut premislim. Bomo videli.
Prav paše malo podebatirat o tem z nekom, ki je v isti kaši. V glavnem pri meni nihče ne ve, o čem govorim. Držita se tudi vidva in se ‘bereva’.