ULTRAZVOK NA VIDEOKASETI
Navadna videokaseta.
Meni so posneli UZ v MB porodnišnici (Dr. Japelj), sicer je sestra ful ful nergala v stilu da nimajo časa vsaki mamici tega počet, ampak glede na to da so to max. tri sekunde (kaseta se vtakne v video (popolnoma enaka reža kot na domači varianti, samo da je na UZ aparatu) , na pilotu se stisne gumbek rec in na koncu gumbek eject.
Malo je potrebno bit trmast pa gre.
🙂
LP, Miškolinka
Kam vse to pelje? Kmalu se bo snemalo tudi postopek, ko se otroka dela… In kaj vam bo vse to. Bolje, da se čas , ki nam je namenjen porabi za življenje, ne pa za gledanje videokaset-nihče od nas pa “žal” ne bo živel večno…
To je samo moje mneje, ki ga ne želim vsiljevati drugim, zato tudi ne pričakujem odgovorov oz. komentarjev!
Hojla…
5.700 stane v bistvu ultrazvčni pregled – snemanje je zastonj…Dr. Mihelič je privat in ti greš h njej na UZ, ki ti ga posname tudi na kaseto.
Naredi pa res podroben pregled – vse pokaže, vse razloži – v glavnem nikamor se ji ne mudi in vse to je posneto na VHS kaseto.
Ti pa povem, da je res prelep spomin. z možem znava kaseto na pamet – vsak gib malega – vse. – se splača.
LP
Dr. Mihelič je iz starih črnuč – za Rogovilcem. dobiš jo na tel: 01/561-33-50 (Stare Črnuče 3)
Pokličeš in poveš v katerem tednu si in poveš, da bi rada prišla na UZ. Jaz sem čakala 1 teden – tako da se pomojem tudi zdaj ne čaka kaj dlje.
Je pa starejša zdravnica, zelo prijazna. Cel čas pregleda ti razlaga zraven – kaj vidi, če je vse v redu…pa možek je tudi lahko zraven…
pa sporoči, če boš šla.
LP