Ukrivljeni nohti
Pozdravljeni,
že nekaj časa opažam,da sta moja nohta na kazalcu in sredincu na obeh rokah ukrivljena navzdol. En del nohtne konice je raven, drugi del pa močno ukrivljen dol proti konici prsta. Ostali nohti normalno rastejo. Vsi nohti so normalne barve in debeline,na pogled ni videti nobenih drugih sprememb.. Mi lahko prosim sporočite kaj je po vašem mnenju lahko vzrok?
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor.
Lp
Pozdrav!
Ni mi čisto jasno kako so ukrivljeni- na delu od konca prsta , na delu od sredine prsta. Ni mi jasno tudi kaj ste z nohti dosedaj delali. Ste jih lakirali? Seveda mi tudi ni jasno ali gre za moškega ali žensko. Ni mi jasno kako so dolgi. Ste imeli kdaj umetne nohte, ali so nohti dolgi…..
Lp
Pozdravljeni,
se opravičujem za pomanjkljive informacije. Sem ženskega spola,v preteklosti sem imela umetne nohte in tudi občasno si jih nalakiram. Nohti so ukrivljeni na koncu prsta. Opažam,da se po tuširanju nohti skoraj 100% zravnajo. Je možno,da gre samo za pomanjkanje vlage? Zanimivo je,da sta ukrivljena samo nohta na kazalcu in sredincu na vsaki roki,na ostalih prstih so ok. Ukrivljeni so ves čas,seveda se to bolj opazi,ko si pustim daljše.
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor.
Pozdrav!
Seveda lahko le predvidevam, da so to posledice umetnih nohtov, lahko tudi kombinacije pomanjkanja vitaminov in mineralov, zato svetujem jemanje teh npr 3 mesece, vsekakor pa nič več kemije in dodatkov na nohtno ploščo, rezultati se bodo pokazali čez nekaj mesecev.
Lp