Najdi forum

Uho

Pozdravljeni
Že več mesecev me občasno malo zaboli uho. ko mi je osebni zdravnik pogledal v uho je rekel naj izenačujem pritisk. Ko recimo napihnem usta in pritisnem na lica na tej strani mi vedno poka v ušesu,kot bi bila v njem voda. Zdaj se mi je pa začelo večkrat dnevno dogajati kot bi mi v ušesu stekla neka topla tekočina. nič dejansko ne steče, samo občutek je tak. Ko vlečem uho ali pritiska nanj je vse BP. BI bil vseeno smiseln pregled na orl ali to ni nič. JE lahko to kaj povezano z modrostnimi zobmi.Pogosto me tudi v teh mesecih muči glavobol, vendar ni hudo.
Hvala za odgovor.

Spoštovani,

iz vašega opisa brez pregleda ne morem ničesar ugotoviti.

za lažje izenačevanje pritiska lahko tudi uporabljate kosrtikosteroidni sprej za nos 2×2 vsaj 3 tedne, s tem bo prehodnost Evstahijevih tub boljša.

Potrebna bo meritev sluha in timpanogram. Podobne težave lahko dela tudi napetost vratnih mišic zaradi prisilnih drž pri delu.

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

New Report

Close