Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija ugriz

ugriz

Spoštovani!

Pravzaprav nisem prepričana, da moje vprašanje sploh sodi na ta forum, pa vseeno…. Spraševala sem sicer že tudi na forumu pediatrija, pa na žalost nisem dobila zadovoljivega odgovora.

Gre pa za tole. Dveletno hčerkico je že pred skoraj dvema mesecema v vrtcu eden izmed otrok ugriznil v desno ličko. Ugriz – poudarjam – ni bil do krvi, zato tudi nismo šli k zdravniku. Pravzaprav je bil le zelo močen uščip, ki pa je na lički pustil sledi tako zgornjih kot spodnjih zobkov. Hčerkica je imela tisti dan tudi rahlo pordelo in otečeno ličko, vendar je to do večera že izginilo. Skrbi pa me to, da se odtis zobkov na lički še vedno pozna. Seveda v blažji obliki, ampak še vedno. Mažem z ribjim mazilom, a se mi zdi da nič ne pomaga. Bojim se, da bodo sledi ostale za vedno, a seveda upam da se motim. Prosim svetujte, kaj naj storim, da bodo dokončno izginile!

LP, Noni

POzdrav!

Vsaka poškodba počasi izgineva, tako da mislim, da se taka blaga brazgotina v nekaj letih ne bo poznala, sploh glede na to kar ste napisali.

Ne da bi videl spremembo , pa težko presodim kakšen bo potek, pa vseeno mislim, da ne bo posledic.

Verjetno ne boste zadovoljni tudi s tem odgovorom, ampak tako pač je, brazgotine izginevajo počasi.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close