Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Udarec v glavo

Udarec v glavo

Spoštovani!

Pred dnevi je moj dvoletnik padel in z glavo udaril v oster betonski rob. Krvavitev se je hitro ustavila in rane ni bilo potrebno šivati. Zavesti ni izgubil, takoj je zajokal in tudi kakšnih drugih težav po tem ni imel. Malo pa mi skrbi povzroča, da je še nekaj časa po padcu, morda 10 ali celo 30 minut, govoril tako, da je sredi stavka naredil premor, kot bi moral vdihniti ipd. Je bilo to posledica šoka ali bi me moralo skrbeti? Sem ga sicer peljala na dežurno službo, kjer pa so bili zelo zaposleni z drugimi pacienti, zato so samo očistili in pregledali rano, drugega pa ne. O takšnem govoru po padcu sem jim pozabila povedati.

Lep pozdrav!

Verjetno je šlo za prestrašenost, posledico padca. Vsaka nepojasnjena zadeva, ki se stopnjuje, pa je potrebna obravnave.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close