Najdi forum

učvrstitev kože

živjo
sem skoraj leto dni po porodu dvojčkov in imam kar precej ohlapno kožo,nekaj dekagramov še viška…sem kar precej aktivna, poleg malih dveh…skušam vsaj 3x tedensko se it neko rekreacijo, ko spita…tek,uteži…ampak rabila bi še piko na i…
kaj priporočate…kakšen tretma,masaže?

thnx

Imaš ful opcij po salonih, pri dermatologih,…masaže sigurno pomagajo-preverjeno,pol so dražje variante, malo pobrskaj po netu….

saj sem, bolj me zanima kaj preverjenega:)

preveri medcontour, nekje sem brala, da so rezultati res hudi…ne vem točno kje vse to imajo, skor zihr sem pa za terme ptuj

MedContour imajo v Primusu na Ptuju in rezltati so neverjetni….ker res poizkusim vse novo, me je zamikalo tudi to…seveda čudežev brez ustrezne prehrane in športa ni, vsekakor pa je to pika na i, ki dejansko učvrsti kožo in zmanjša obseg, priporoča se se vsaj 3 obiske.

Koža je ena najbolj elastičnih stvari na planetu… prav tako, kot se raztegne skupaj s tabo (če se zrediš ali ob nosečnosti) se lahko skrči s tabo ko shujšaš ali nisi več noseča. Seveda se pa to zgodi, če daš telesu dovolj hranilnih snovi, da je telo to zmožno narediti… Jaz bi na tvojem mestu poizkusil z uravnoteženo-zdravo prehrano, veliko vode, gibanje… 🙂

New Report

Close