Najdi forum

ubija me preteklost

Zanima me,kako gledate na ljudi,ki so imeli pred leti poskus samomora? Sedaj so izredno stabilni, uspesni, le brazgotine imajo vidne. Seveda govorim o sebi, ker me to dejanje izredno muci, spet sedaj,ko je sezona kratkih rokavov…
Veliko soncka vam zelim!

Draga “rozza”.

Ne dopustite, da vas preteklost ohromi v vaših sedanjih dejanjih, da vas ovira pri doživljanju vsega lepega, kar je SEDAJ pred vami.
Sploh pa, odločitve sprejemamo in dejanja storimo kot v tistem trenutku mislimo, da je najbolje.
Sprejmite to dejanje kot del preteklosti, nekaj kar je že za vami, kar ste sami pri sebi “predelali”, iz tega pa potegnili največ, kar se da. To pomeni, da ravno zaradi te izkušnje znate resnično ceniti življenje, preudarno sprejemati odločitve v življenju, mogoče zaradi tega lažje razumete druge….
Uživajte v sedanjosti, v tem, da ste to, kar ste,…..ter brez skrbi oblecite kratke rokave….

Vse dobro!

Lep pozdrav, Mihaela.

“Zanima me,kako gledate na ljudi,ki so imeli pred leti poskus samomora?”

Draga rozza, ne vem za druge ljudi, ampak ko srečam človeka se zazrem v njegove oči, ko pa ga spoznam se zazrem v njegovo dušo. 🙂 Sploh ne opazim, ali ima kratke ali dolge rokave, ali ima brazgotine ali ne…
Edina brazgotina, ki je zares pomembna je tista, ki jo nosite v sebi in to je preteklost, ki vas tako močno obremenjuje. Sprejmite sebe takšno kot ste in si oprostite tisto kar je bilo. Potem pa kar pogumno naprej!!! In bodite tisto kar ZDAJ STE!

Želim vam veliko dobrega!

LP

http://deteljica.moj-album.com/

Živjo.
No, moje mnenje je pa takole:
Sama nimam prav nič proti človeku, ki ima na rokah brazgotine od poskusov samomora. To bi bila diskriminacija zaradi fizičnega izgleda, kar pa defenitivno ni dobro. Vsak človek je človek s problemi, z dušo , z mislimi, ki ga preganjajo ali navdušujejo. Večim ljudem, če ne vsakemu se zgodi, da se znajde na robu, v stiski. Tako pač je. Tako da si lahko ponosna, da si prebrodila težek del svojega življenja in si zdaj na zdravju bolj koristni poti 🙂 Kar je bilo je bilo. Brazgotine so še vedno.pa naj bodo… Tako je , zato bolje da jih sprejmeš in ko bodo to videli tudi drugi, ki te bodo spoznali, jih bodo sprejeli, ker so del tebe.
Kar se pa tiče pogledov na tvoje brazgotine s ceste..verjetno bodo, vendar naj te ne preganjajo, saj ne veš kaj si tisti človek sploh misli o tem.
Pogumno in ponosno obleci majico s kratkimi rokavi in si tako privošči svobodno izbiro. 🙂

Iz tvojega pisanja razumem, da si v osebnem in poslovnem življenju zelo uspešna oseba.
Strinjam se, da je najhujša brazgotina tvoje dejanje v pretkelosti, spomini nanj in da si moraš dejanje oprostiti.
Brazgotino na roki lahko pogledaš tudi iz druge strani: ne kot nekaj grdega, temveč prevlado pozitivnih misli, dejanj in sprememb, ki so sledile težkemu življenju.
Tudi ljudje, ki bodo videli brazgotino na roki, morda ne bodo sploh pomislili, da je posledica poskusa samomora, vsaj jaz sama ne bi takoj posmilila prav na to.

Veliko sreče še naprej.

Občudujem te, da si premagala težave in se odločila za življenje.
Lahko si ponosna nase! Vesela sem zate.
Kaj pa si mislijo drugi je najbolje si ne jemati k srcu. Za vse stvari v življenju. Ljudje so včasih ozkogledi in ozkosrčni.
Poznam nekaj ljudi, ki so storili samomor in ne razumem.
Nam lahko kaj napišeš o tem, zakaj človek razmišlja o samomoru in zaradi česa si uspela to premagati?

Rozza, prosim napiši mi svoj e-mail.

Imam iste probleme.. Groza pred spoznavanjem novih ljudi, ker bodo slej kot prej videli moje brazgotinaste roke… Obup… Sploh pa sedaj ko prihaja poletje..

Vse bi dala, da bi te brazgotine lahko skrila.. Prosim tudi za nasvete -kako??

New Report

Close