Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo turi in mleko

turi in mleko

Ali je možno da se mi turi kar naprej pojavljajo zaradi mleka in mlečnih izdelkov? Namreč zdravniki nič ne vejo od česa se mi stalno pojavljajo. Sicer so me tudi testirali in ni pokazalo da bi imela alergijo na mleko, vendar kot pravim nekako povezujem ti dve stvari ostalo sem nekako že izključila. Kako je pa s sojinom, kozjim , riževim,… mlekom? In še to. če ne piše na mleku npr.riževem oz.tudi na drugih izdelkih, da vsebuje sladkor v tabeli pa pri OH piše da je od neke vrednosti OH, tudi neka vrednost sladkorja, je to dovoljeno uživati pri kandidi?
LP Maja

Povezava med turi in alergijo na kravje mleko je najpogostejši vzrok za nastanek turov (izkušnje iz moje ordinacije). V nekem drugem podobnem sporočilu sem priporočal tudi homeopatsko sredstvo Spenglersan Kolloid G, ki ga na žalost dobite samo v Avstriji ali kakšni nemški spletni lekarni.

V starih odgovorih si tudi preberite o alergijah tipa I (rimska št.1) in tipa IV. Z BRT lahko testiramo tudi IV, zato se uradni alergijski testi včasih razlikujejo od rezultatov testiranja z BRT.

Da boste na varni strani se lahko odpoveste tudi kozjemu in ovčjemu mleku, vsaj za mesec ali dva. Lahko pa pijete rastlinska mleka, vendar naj bodo brez sladkorja. Po nekaj mesecih lahko kdaj pregrešite s sladkanim rastlinskim mlekom, na začetku diete pa ne.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close