Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? TUDI ZDRAVNIKI SE TAPKAJO – dr. Christiran Nordthrup

TUDI ZDRAVNIKI SE TAPKAJO – dr. Christiran Nordthrup

Jessica Ortner EFT in dr. Christiran Nordthrup, specialist za žensko zdravje; Tapping world Summit.
Slučajno sem našla zapiske, pa so se mi zdeli zanimivi.
Dr. Christiran Nordthrup: »Treba je razumeti. Neravnovesje v življenju se pokaže v telesu. Čustva so najpomembnejša. Neravnovesje v telesu traja leta, preden zboliš. Dobiš diagnozo. Nespečnost, depresija… telo se zna pozdraviti samo in se trudi na vse načine, da bi se pozdravilo in traja dolgo časa, da odneha, verjemite. Bolečina v želodcu, glavobol, prenajedanje, nespečnost, depresija., anksioznost, vse to je posledica neravnovesja. Zakaj bi čakali… »
Jessica Ortner: »Ljudje rečejo: Jaz nisem povzročil te svoje bolezni. Jaz nisem za to odgovoren.«
Dr. Christiran Nordthrup:« Ja, seveda nisi, s svojim inteklektom, s svojim življenjem pa si. Odgovoren si do življenja. Niso krivi geni; epigenetika razlaga, kako se geni odzovejo na okolje. Vsakdo gre skozi krivdo, sram, to sta ve stvari, vsako ljudstvo gre skozi faze: izdajstvo, sram inzapustitev. Ko je bolje, se prikažejo rane iz otroštva, od doma, iz šole, ki so povezane z izdajstvom, sramom in zapustitvijo in tis e slabo počutiš. Veliko ljudi noče teh stvari videti. Tapkanje zniža stresni hormon ( za 27%).«

Christian je imela celo življenje dieto. Po toliko uspešnicah je imela še vedno težave s telesom. Že kot otrok je imela migrene, grozne glavobole. Oče ji je rekel: »Pusti vse skupaj in pridi domov.« Glavoboli so prenehali.

Dr. Christiran Nordthrup:« Perfekcionizem je korenina tolikih bolezni. Ne moreš biti ves čas popoln. Moraš biti nepopoln. »

Jessica Ortner: Kaj pa upokojitev?
Dr. Christiran Nordthrup: «Upokojitev? Nimaš več vrednosti. Bodi previden, s kom se družiš. “
Dr. Christiran Nordthrup: « Medicina, diagnoza? Imaš diagnozo in se pozdraviš in medicina reče: » Te diagnoze nikoli niste imeli. » Leto po diagnozi raka si na tleh. Učiš telo, da se ima rado. Naša medicina je kot vojska: » Dajmo, ubijajmo! » Nikoli ne reci: Prestara sem. Uči se novih veščin… » Ona je po ločitvi začela delati stvari, ki si jih je vedno želela. Šla je na tečaj tanga..« Pleše na koncu posnetka, vredno ogleda.
Dr. Christiran Nordthrup je avtorica številnih knjižnih uspešnic (4 miljone knjig) napisala je tudi knjigo o energijskih vampirjih. No, sedaj se pa tudi ona tapka.
https://youtu.be/LMOA8vm75Gs

Breda

New Report

Close