Tudi jaz…
Tudi jaz sem ena izmed upajocih, da nekega dne postanem mamica. Za sabo imam dve nosecnosti, ki sta se pri 3 mesecih koncali. To je bilo priblizno 4 leta nazaj. Odkrili so, da sem imela pregrado v maternici. Pregrado so mi odstranili, vendar sedaj je od operacije minilo ze vec kot 2 leti pa se vedno nic. V zacetku januarja sem imela slikanje jajcevodov, jemala sem tudi Klomifen. Trenutno sem v fazi, ko se moram narociti na laparoskopijo. Verjamem, da vas je kar nekaj, ki imate se hujse tezave, vendar jaz kar pocasi obupujem. In ni hujsega, kot tisti trenutek, ko ugotovim, da sem zopet dobila menstruacijo in zopet ne bo nic. Se mi zdi, da je iz meseca v mesec hujse. Vesela sem edino, da sem odkrila ta forum, kjer lahko govoris o stvareh, ki jih poznate in razumete.
Lepo pozdravljene!
Tasa
Veliko nas je upajočih in čakajočih in lepo je, da si napisala kaj je vse za tabo.
Jaz sem tudi po 1 letu truda po slikanju maternice – po mojem sem, zaradi tega tudi kmalu zanosila in izgubila bebija pri 8 tednih. Zdaj čakam na sptember, ko se bova z gin. zmenili za histeroskopijo v oktobru. Sama imam tudi pregrado ampak je baje zelo minimalna cca 5 mm. Pred zanositvijo sem tudi bila naročena na laparoskopijo pa sem takrat zanosila tako, da ni bilo nič.
Komaj čakam, da bom spet delala na bebiju, da bom tudi jaz lahko kaj novega povedala tako pa samo premlevam in čakam na histero.
Lep pozdrav pa lahko noč vsem forumovkam Ema