Pozdravljeni,
stara sem 20 let in že vrsto let nezadovoljna s svojimi tubularnimi dojkami – sem bila pri pregledu v Mariboru in je potrdil da so zares tubularne, a sem dobila nekoliko premalo informacij. Zanima me ali so tveganja pri povečanju dojk + odpravitvi tubolarne deformacije večja? Prav tako se ne morem odločiti h kateremu dr. iti – nisem seznanjena s tem, ali je ta deformacija pogosta in ali jo zdravniki pri nas v Sloveniji znajo popravljati? Poznam tudi punco, ki je šla v Beograd na povečanje dojk in jih ima zdaj zelo narazen, česa me je v mojem primeru pravtako strah. Na kaj moram biti pozorna pri izbiri plastičnega kirurga? Kako vem da bo znal popraviti tubularne dojke in jih povečati?
Hvala za odgovor in lep pozdrav,
žalostna
Tubularne prsi so za plastičnega kirurga velik izziv. Če gre za pravo tubularnost, poseg krije zavarovalnica, za blage oblike oziroma njene predstopnje pa ste samoplačnik. V UKC Ljubljana nas ima večina plastikov obilo izkušenj s tovrstno operacijo in vsekakor več kot kjerkoli drugje v Sloveniji.
Po takšni operaciji ni potrebno ostati v bolnišnici več kot en dan, je pa odvisno od dogovora, okrevanje je enako kot pri povečanju dojk. Glede kirurgov pa naj povedo svoje izkušnje uporabniki foruma.
lp,
Ciao,
tudi jaz sem imela težave z sprejemanjem svojih tubularnih prsi, vse dokler se nisem pri 23h operirala ( zmerna tubularnost, augmentacija prsi pri dr. Alešu Leskovšku , samoplačniško:, SImed zdravstvo) in sedaj se počutim čisto drugače v svoji koži- sploh gola ali v kopalkah..:))!!!
tako da vsekakor priporočam poseg!
Ena najboljših odločitev ki sem jih naredila v življenju!
Srečno.