Pozdravljeni.
Pisem vam, ker me ze nekaj casa tare problem. Stara sem 24 let. Imam tubularne prsi. So zelo zelo majhne, kot dva poveska in z velikima bradavicama, ki redko otrpneta. Vedno sem vedela, da so moje ogabne, cudne in sem jih skrivala pred ostalimi. Sedaj sem nekaj brskala in videla slike meni podobnim deformacijam. Imela sem ogromno stisk in dozivljanja frustracij, zapirala sem se vase. Takih prsi kot jih imam sama, nikjer pri niker nisem videla. Kosarica niti A ni polna, ceprav sem normalno grajena (170cm,63kg). Operacije me je sicer malo strah! Kljub temu sem se odlocila, da povprasam, kako je z narocanjem na prvi pregled? Ali lahko pridem direktno na ukc ali potrebujem napotnico osebnega zdr.?
Zanima me, glede na to, da najbrz tako hude deformacije krije zzzs, koliko casa je cakalna doba? Ali v primeru operacije lahko koristim bolnisko (zaposlena sen v solstvu in je dopust tekom leta problem)? Hkrati me zanima, ce je lahko taka operacija riskantna? Glede na to da so prsi zelo deformirane? Kako pa je z dojenjem, ce imas tubularne prsi? Nikakor si ne predstavljam, da bi sploh lahko dojila s takimi prsmi! Ali bi z rekonstruiranimi lazje dojila?
Iskrena hvala!
Če gre za prave tubularne prsi, njihovo korekcijo vsekakor krije zavarovanje. Najbolje da se z napotnico naročite v ambulanto in se bomo tam pogovorili o vseh detajlih. Dojenje o korekciji tubularnih dojkni možno.