trzanje žil ali mišic
Pozdravljeni!
star se 26 let in imam probleme z trzanjem mišic. mišice mi trzajo najbol v mečih in stegnu včasih tudi na notranji strani stopala ampak samo ko sedim in ležim. ko hodim teh trzljajev ne cutim. tudi neka pekoča bolečina se mi pojavlja v stegnih in ukoli gležnja ali malo višje. ampak ko hodim teh bolečin in trzljajev ni.to traja ze skoraj 3 tedne. imel sem tudi poškodbo v ledvenem delu hrbtenice zelo me je peklo skoraj 1 teden potem sem šel do bio energetika in mi je stegnil hrbtenico od takrat me ni bolelo več. občasno se mi sedaj pojavi bolečina v ledvenem delu hrbtenice ampak ne traja dolgo.sedaj me skrbi da ni kaj z žilami v nogah. zanima me kakšni so simptomi ce bi imel žilne okvare in ali bi vi moje simptome povezali z žilnim obolenjem. hvala za odgovor v naprej.
hvala za odgovor gospod doktor. v ležečem položaju tudi ampak najbol izrazito mi trza ko sedim. gre mogoče za kakšen pritisk na živec v ledvenem delo hrbtenice kajti kaksne pol leta sem imel težave v ledvenem delu skoraj 1 teden se nisem mogel prekloniti. ampak sedaj me ne boli v ledvenem delu ampak trzljaji so prisotni.