Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Trzanje mišic po telesu

Trzanje mišic po telesu

Pozdravljeni star sem 16 let in imam tezavo , 2 dni mi trzajo misice po telesu torej na desni strani pod lopatico , na desni nogi, na levi strani pri kolku to trzenje traja par sekund in spusti zdi pa se mi kot ,da mi mišica BIJE dobesedno , ali je to kaj resnega tudi mrzlica me daje in sem zelo zaskrbljen, je to prehlad ali stres ali kaj resnejšega za odgovor se vam naprej zahvaljujem.

Spoštovani,
občasni trzljaji so lahko povsem nepomembni in ne predstavljajo nič posebnega. S to težavo se srečuje precej ljudi, običajno ni nevarna in spontano mine. Tudi pomanjkanje določenih mineralov in vode v telesu lahko privede do trzanja. Prav tako pomanjkanje nekaterih hormonov …Vzrok trzljajev je lahko tudi psihične narave.
Če pa bi težava trajala dlje časa in bi postala za vas moteča, bi bilo smiselno obiskati osebnega zdravnika, ker je možnih vzrokov za trzanje zelo veliko. Lahko si pomagate z vitamini B skupine, ki so pomembni za delovanje živčevja.

Pozdrvljeni,

EFT je tehnika, ki jo uporabljajo tudi najstniki za izboljšanje učnega uspeha, za odpravo treme pred šolskimi nalogami, za izboljšanje športnih rezultatov i za številne druge težave. Body mind connection, ali povezava uma in telesa. Ko se tapkamo, gremo s svojimi mislimi točno v tisti del telesa, kjer je motnja in ta se lahko odpravi. Tehnika je še v fazi razvoja, ni zagotovila, da se bo stanje popravilo. Tapkanje vsekakor ne škoduje, lahko pa pomaga. Najboljši način je, da se spomnimo, kdaj se je to prvič zgodilo. Ob mislih na tisti dogodek, občutke in čustva, ki so nas takrat obhajala, in istočasnim tapkanje po akupunkturnih točkah, se težava mogoče lahko odpravi. Morda bi pomagalo tudi uživanje magnezinja.

Tale fantek ima 9 let, nisem našla večjega. Je pa zanimiv video. Lahko se tapkte zraven in mislite na svojo težavo, ali si popiščete kakšni drug video. Točke, ki jih tapkamo, so vedno iste, le težave so druge. http://www.youtube.com/watch?v=S1efrIBI9BY

Breda

Gary, avtor EFT-ja je napisal: “Poskusite jo na vsaki stvari.” Mislil je, da EFT, ali tapkanje poskusimo pri vsaki težavi, ki jo imamo. Včasih deluje takoj, včasih se pa zgodi z zamikom, malo pozneje, pa še opazimo ne. Včasih je potrebno malo več dela.

Pretok energije lahko pospešimi tudi z masažo, tapkanjem ali ščipanjem dela telesa, kjer je motnja.

Breda

New Report

Close