Najdi forum

tri naenkrat not

Punce a bi vam pasalo če bi sexsale s tremi na enkrat. Enega bi imele v muci, enega v ritki, enega pa v ustih?? Jest bi bil če bi bil punca da bi lahko to sprobal. Pomojem ni boljšega užitka kot to.
Kašno je pa vaše mnenje?

nikol še nism pa bi z veseljem probala ker more bit res užitek kot si že reku!

Dragi Marko!

Res je pojem “DOBER SEX” odvisen od posameznika, kako ga obcuti.. Vrjamem, da obstajajo zenske, ki si zelijo kar tri v neposredni blizini, obstajajo tudi take ki si ne zelijo nobenega:)
Vecina nas pa si zeli samo veliko veliko ljubezni in obilico uzitkov ob sexu, ne glede na kaksen nacin, samo da v tem uzivata oba!

ce pomislim,se mi tole zdi prav neumno…nevem no.mislim da jaz nebi uzivala pri tem

no way!

Mene tudi ful mika kaj takega, jaz bi po mojem ful uživala, ob pogledu na vse tri moške kako uživajo in me zadovoljujejo. mmmmmmmm, a kaj ko pa je to tako težko izvedljivo.

težko izvedljivo? kje pa. mislim, da bi vsak, ki ima kaj v hlačah bil takoj za to.
bina

Meli, Bina ima prav.
A odgovori si na ta vprašanja:
Ali bi rada da je eden od treh tudi tvoj siceršnji, če da, kak tip, karakter je v resnici, in kakšna je vajina zveza. Če sta “kot eden”, se imata rada, spoštujeta, pa sta kljub temu malce radovedna, odprta za novosti, potem mu na en lep, senzibilen način (kot to znate le punce) omeni, pripravi ga na to, da bi ti kar bila za to, pa mislim da nebi smelo biti zadržkov.
Če pa nočeš da bi bil tvoj zraven, pa kjub temu meniš, da se imata dovolj rada, da bi to naredila brez posledic za vajino ljubezen, se vprašaj, če si tega sposobna.
Tehničnega sexa, brez ljubezni, zgolj zaradi čistega užitka in pohote.
Na vsak način, korenjakov nebi smelo manjkati. Pazi le, da ne izbiraš med znanci in sodelavci, pa tudi ne med naključnimi “luzerji”.
Naj bodo fantje, kako naj rečem, pametni, odgovorni, resni in diskretni.
Ljudje z glavo na pravem mestu, ne pa kaki nezreli smrkavci.
Sam imam tako izkušnjo, z mojo partnerko in še enim fantom, pa ti lahko zatrdim, da je bilo fantastično, a žal, le enkrat. Grozno si želim izkušnje z dvema puncama, a imam občutek, da je to precej težje “zrihtat”, kot z več fanti.
Sploh pa, ne se preveč trudit. Če ti bo uspelo, hvala bogu, bom vesel zate, samo, sporoči kaj, kako je bilo. Če pa ne, smo pa ljudje še kaj več kot kos mesa in kosti in je včasih že fantazija dovolj, da se fenomenalno počutimo in ravno pamet nam pomaga do največjih užitkov in sprostitev. Če ji pa dodamo še prstke….
Čao Meli, uživaj…….

Pozabil sem še nekaj:
Pomisli na to, da ni mogoče v popolnosti uživati v preveč “varnem” sexu, brez izmenjave tekočin, ipd…zaradi možnosti okužb, ipd..in če je tako, le čemu?
Imej vsaj enega (idealno partneja), za nezaščitene odnose, lizanje in grickanje, za draženje in “mazanje”, dva sta pa lahko za popolnitev oziroma “tehničnega”.
Če so pa seveda vsi trije “varni, pa je možnosti milijon. Čao.

mislim, da ima sašo prav, da je težje zrihtati dve punci skup kot fanta ali pa tudi ne. sama moram povedati, da me sex z dvema ali tremi moškimi niti najmanj ne privlači niti si tega ne želim. lahko pa priznam da pa z predstavnico istega spola, vedno.prav tako mi je všeč par z parom, kar pa mislim, da je težje izvedljivo. moje mišljenje je, da če imaš stalnega partnerja, mora le ta biti vedno s tabo. s tem, da je spet težko spoznati nekoga oz. par, ki bo resen in diskreten.
lp
bina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close