Najdi forum

trebušnjaki–>mišice?

Lp!
Slišal sem, da naj bi trebušnjaki ful pomagali pri izgradnji trebušnih mišic, sedaj me zanima ali je to res? in katere vrste trebušnjakov je najboljše delati ter koliko?

Jest sm ugotovila, da je ključ za trebušnjake dejansko v prehrani. Sama sem hodila/im v fitnes 5x na tedn pa se mi trebušne sploh niso hotle pokazat. Moja cimra, ki je jedla herbalife, gre po enkrat na tedn, naredi pol manj trebušnjakov, a se ji mišice poznajo dosti bolj kot meni. Jest nism mogla verjet, prav malo sem ji zavidala 🙂 potem sm se pa odločila, da probam in dejansko se mi zdej bolj poznajo. Pa sem bila zelo skeptična glede tega, ker so le praški.. 🙂
Če bi te mogoče zanimalo, mi prosim sporoči..

To je res zanimivo da so se njej bolj poznale kot tebi. Zgleda, da tale Herbalife res pomaga.
Sicer še nimam resnih namenov glede mišic, saj prvič želim shujšat nekaj kilogramov, nato pa šele pozneje delati na mišicah. Saj kakor so napisali, se je prvič potrebno znebit odvečnih kilogramov, ker drugače mišice ne pridejo do izraza. Sem pa slišal, da trebušnjaki naj bi ful pomagali pri trebušnih mišicah, zato razmišljam malo tudi v naprej kadar se bom začel ukvarjat z mišicami in sem želel samo vprašat.
A mi lahko vsaj malo podrobneje napišete kaj je sploh točno ta herbalife, da bi vsaj nekaj vedel? Saj se do zdaj nisem ukvarjal s temi stvarmi in nevem še nič glede tega.

hvala 🙂

Ja res, jest sm bla skepticna glede uporabe, ampak mi je slo v nos, ker sm sama toliko delala, ona pa pol manj, ampak misice je imela ona.. 😀 naposled sem se pa le odlocila da probam.
Gre se za to, da se najprej opravi wellness analiza telesa. Izmeri se telesne parametre, preveri kako mlado se pocuti telo in kako je oseba fit. Potem se povprasa se o prehranjevalnih navadah in pa zasedenosti preko dneva, nato pa glede na svoje zelje (izguba telesne teze, pridobitev misicne mase, vec energije, ..ipd) oblikujemo program 🙂 v bistvu se napise jedilnik, kako je priporocljivo jesti (na 2 do 3 ure) in pa kaj so zivila, s katerimi damo telesu najvec hranil 🙂 vkljuci se se sejk, zjutraj in pa zvecer, in pa kaksen zeleno caj ter proteine in proteinske ploscice… Seveda se program prilagodi tudi glede na financne sposobnosti 🙂
Ce bi zeleli, lahko opraviva wellness analizo. S tem bi videli, kje sploh ste in pa tudi bolje spoznali HL, ker vam tezko vse napisem 🙂 je brezplacno in pa neobvezujoce, da bi morali kaj kupiti, tako da kar brez skrbi :))
Sicer pa ja, kilogrami so res le stevilka, saj je potrebno vedeti, da so misice tezje od mascobe, zato imas lahko vec kil, a je postava veliko lepsa 🙂

Hej! Ravnokar sem izvedela, da je v torek malce vecji dogodek v klubu, na katerem lahko opravis wellness analizo in pa tudi malo predstavijo delo wellness trenerja ter tudi sam herbalife. Bi te zanimalo? Ker jaz ti tezko povem vse in pa bolje se je prepricati na lastne oci 🙂
Prosim, sporoci mi! 🙂

Hvala za tole razlago, pa oprostite ker zamujam z odgovorom.
Jaz verjamem, da to deluje, in bi najboljše blo narediti to wellness analizo ter začeti s tem, ampak jaz nisem pripravljen na to, na tako spremembo in nevem sploh če bi mi doma to dovolili. Tako, da nekako nočem to, vsaj zaenkrat ostajam pri svojem planu. Pozneje pa bom še videl.
Vseeno hvala!
lp!

Aha; povsem razumem. Lahko pa vprašaš doma pa pridete vsi skupaj 🙂 sej to ni noben bav bav 😉 zjutraj pa zvecer vključiš v jedilnik šejk in pa paziš, da ješ na vsake 3ure tudi konkretno hrano. ker brez te, pač ne moremo živeti, to je dejstvo 🙂
Povabilo za jutri še vedno velja! 😉
Lep dan ti želim!

To seveda je možno, saj so takšni in drugačni prehranski dodatki namenjeni prav temu.
Sam sem uporabljal izdelke podjetja Pas – http://www.pas.si/misicna-masa in rezultati so bili hitro vidni.
Sedaj samo še 2x-3x tedensko obiskujem fitnes in čez poletje tečem, toliko, da to težo vzdržujem in prehranskih dopolnil ne uživam več.

New Report

Close