trebuscek v nosecnosti
Meni se trebušček do konca 5. meseca ni poznal, kasneje pa se je počasi začel povečevati, tako da ob koncu 6. meseca ni bilo več možno skriti nosečnosti. Sedaj je za mano 7 mesecev in pol, vendar se mi trebušček ne zdi preveč obilen, saj se lahko čisto normalno gibljem, delam, pa tudi utrujena nisem preveč.
Toda ne sekirajte se zaradi trebuščka, saj sem jaz prav ponosna, da se mi pozna. To je namreč poseben občutek in se tega ne smete sramovati. Je pa pač tako, da smo različnih konstrukcij. V tem času hormoni drugače delujejo in ni pogoj, da če si prej suha, da se ti potem ne bo poznalo oziroma se ne boš zredila. Sprejmi to kot nekaj lepega in verjemi, da bosta s partnerjem drugače doživljala nosečnost ob napetem trebuščku in kasnejših gibih, kot pa če se nič ne pozna in se samo ti zavedaš sprememb, ki se dogajajo v tebi.
Pa lepo nosečnost tebi in vsem, ki ste oziroma se boste odločile za ta korak
Dana
Jaz pa mislim, da je obseg trebuščka odvisen tudi od tega, kako nosiš otroka. Meni se tudi do konca 5.meseca ni poznalo skoraj nič, sedaj v 8.mesecu imam pa ogromen trebuh in prav zato, ker nosim vse spredaj in nizko, nekatere pa otroka nosijo bolj v hrbtenici in imajo tudi zato manjši obseg.
Sicer se pa ne obremenjuj z velikostjo trebuha, ampak bodi predvsem vesela, da je v njem novo bitjece, ki naj te čimbolj brca, ker to te bo proti koncu tudi najbolj razveseljevalo.
Srečno nosečnost in LP.
Milena