Pozdravljeni!
Vem, da je bilo o odvečni koži na trebuhu in podbradku že veliko napisanega. Veliko sem o tem prebrala ravno tukaj in v meni počasi dozoreva odločitev za operacijo. In ravno v zvezi s tem imam nekaj vprašanj.
Zanima me, kako poteka odstranitev odvečne kože na trebuhu ( po moje sama liposukcija ne bi bila zadostna ), ali je potrebna narkoza ( sem namreč astmatik ) in kako in koliko časa traja okrevanje po posegu. Zanima me tudi, kaj se zgodi, če po opravljenem posegu še hujšam. Shujšala sem namreč ca. 20 kg, ampak še vedno imam veliko odvečne teže in dvomim, da mi bo uspelo v kratkem še veliko shujšati. Stara se 52 let in te odvečne kože na trebuhu se je nabralo toliko, da je zelo moteča.
Moti me tudi podbradek ( ki je družinska “dediščina” ) in bi se ga rada znebila, tudi tukaj je veliko odvečne kože, tako da verjetno liposukcija ne bi bila zadosti. Zanima me vse o tem posegu, okrevanju in seveda če se da oba posega opravit istočasno.
Zelo bi bila vesela tudi kake okvirne inforamtivne cene, čeprav vem, da je težko tako na daljavo karkoli ocenit.
Lepo prosim za odgovor, link do podatkov ali kakršnokoli pomoč – bom zelo hvaležna.
Lep pozdrav.
Pozdravljeni
Na mojem spletišču ales.leskovsek.ordinacija, net najdete kratke info in keja skic o estetskm preoblikovanju trebuha – abderoplastiki in nkja info o Face liftingu. opisna je standardni face lift. če gre samo za podbradek in brado je dovolj J lift ki je bistevno manjši poseg.. vednar osnovne info na spletišču veljajo.
Cene kombiniranega posega bi se gibala verjetno nekje med 6 in 8 tisoč evrov.
Cen aje seveda odivnsa od velikosti , zapletenosti posegov , vrsti naestezije itd. Realno ceno bi vam lahko povedal ob pregledu…
Če ste v prosceu naglega hujšanja sedaj ni pirmeren čas za operativne posege. Šele4 ko se telo stabilizira in sept normalno prehrani in spočije je primeren čas za poseg…
lep pozdrav
Aleš