Najdi forum

Prosim za nasvet.
Stara sem 30,visoka 172,64kg,mati.
Kar me moti niso kg,ampak trebuh.Drugače imam dokaj skladno postavo le ta trebušček izstopa.Sploh pa ko se najem izgledam kot nosečnica.
Kaj mi priporočate?Kakšno vadbo;kakšno prehrano.Naj povem,da nisem ljubiteljica mastni jedi,le sladkosti me včasih premamijo.Sploh pa se poskušam prehranjevati čimbolj zdravo-sadje,zelenjava.
Je kakšna rešitev,da se tega trebuha znebim?

Moramo razlikovati med: povešenim trebuhov zaradi slabih trebušnih mišic in veliko potkožne maščobe. Ali oboje.
Akcija je tudi temu primerna.

LP

Kolesar, pomagaj še meni!

Kljub temu, da sem veliko shujšala in tudi pridno telovadim in tečem, imam tudi jaz težave s trebušnimi mišicami in vezmi. Ob drugi nosečnosti so se mi zelo raztegnile trebušne vezi, zato trebuh ni čvrst. Saj ne želim imeti trebuha dvajsetletnice, le utrdila bi ga rada. No, kadar se spomnim, držim trebuh noter, da treniram trebušne mišice. Kaj pa vezi?

Hvala za odgovor.

LP

Na tvoje vprašanje bi verjetno bolj natančno vedel odgovoriti Gašper, saj so pri oblikovanju telesa trbušne mišice zelo pomemben segment.
Mislim, da bi izvajanje treninga za trbušne mišice, kot je opisano na spodnjih naslovih in tudi slikovno prikazano zadostovalo za rešitev tega problema.

LP

Poskusaj se izogibati hrani ki te napenja in pa tezko prebavljivi hrani kot so naprimer gobe.
Vadba za trebuh: Delaj trebusnjake, malo hitrejse ponovitve in kolikor jih pac lahko na enkrat naredis, pavza in spet. Ne pretiravaj.

New Report

Close