treba je iti dalje…
MOJA ZGODBA JE PA TAKA ZELO MLADA SEM SE ZALJUBILA IN ZANOSILA TAKO DA SEM PRI DEVETNAJSTIH RODILA MOJEGA LJUBKEGA FANTKA DAVIDA KI GA OBOŽUJEM!!no bojan se je že med porodniško cudn obnasu do mene razne telefonski klici ponoč,internetni chat itd…no vseno se odločiva in preseliva v lj kjer si najde službo kot varnostnik in tako se on fulll spremeni oz ga spremeni ona… pred osmimij meseci dobim pošto izpisek njegovega mobija kjer je določena stevilka klicana po destkrat na dan in po 30 sms na dan in tako na koncu piše pa poglej kolk ti je zvest…in jaz pokličem številko in vprašam kdo je to in ona odgovori ,jaz se predstavim in jo vprasam kaj ima z mojimn fantom in ona pravi fda sta prijatelja in da ona ne bi majhnemu otroku kradla očeta…in takop je sedaj noseča z mojim bivsim fantom jaz pa sama z otrokom…aqmpak boli pa fejst sploh srce ampak moj sonček mi pomaga…
No, takšnega fanta res ne potrebuješ, zato bodi srečna, da je šel stran. Zaživeti moraš svoje življenje s svojim otročkom, posveti se mu, uživaj v pomladi, vozi ga v naravo na sprehode, nastavi se prvim pomladnim sončnim žarkom in ne misli na preteklost. če imaš možnost večernega varstva se vpiši na telovadbo vsaj enkrat na teden….saj vem da si žalostna in sama, in da je na začetku hudo, zelo hudo, ampak moraš zdržati, potem pa je vse lažje in kmalu boš lahko mirno srečno zadihala, čeprav se ti to sedaj zdi skoraj nemogoče. ko bo prišel pravi čas, pa bo prišel tudi ta pravi fant zate, tak, ki te bo imel rad te spoštoval in za katerega boš edina na svetu, verjemi da se bo to res zgodilo, mogoče še ne letos, ampak zagotovo pa ko bo čas za to!pa srečno!