trava in disfunkcionalna zveza
Pozdravljeni.
Moja zgodba je sledeča. Malo več kot 4 mesece sem zapletena s fantom, ki redno(ne vem točno koliko vendar predvidevam da pokadi zelooo veliko)kadi travo, prav tako pa jo tudi preprodaja. Kar pomeni da je že njegov stil življenja popolnoma drugačen od mojega. Na začetku je bil zelo pozoren in sladek do mene, potem pa se je vse skupaj obrnilo v veliko ljubosumje brez pravega razloga. Ker sem že po naravi taka, da se zelo hitro navežem na ljudi in vsakemu hočem pomagati, sem se hitro ujela v ta začarani krog.
Mislim, da je največji problem v tem, ker ko sva bila skupaj je bil 99% časa do mene zelo dober, ne vem pa ali je bila to samo igra ali iskreno dejanje. Glede drog pa sem mu dala že TAKOJ vedeti, da jih dobesedno sovražim vendar da ni moja last in mu v zvezi s tem ne bom nič pridigala, samo naj me ne vpleta v karkoli v zvezi s tem. Potem pa kot strela z jasnega-po več dneh ko se nisva slišala(že prej se je to pogosto dogajalo), mi pošlje sms da me ima rad, vendar da ni človek za zvezo ker se počuti utesnjenega. S tem da je sam hotel da sva par. Od takrat ga sama nisem več nič kontaktirala, vendar me na vsake toliko časa pokliče ali mi piše, kot da ni bilo nič, vedno pa je to v poznih nočnih oziroma zgodnjih jutranjih urah. Ne vem kaj naj naredim, po eni strani kar mislim da saj se bo spremenil(ne zaradi mene,ampak tako), po drugi strani pa vem da to ne pelje nikamor. Vsi prijatelji so mi že od samega začetka govorili naj samo bežim od takih fantov, vendar trmasta in samosvoja kot sem, jih seveda nisem kaj preveč upoštevala, zdaj pa imam.
Prosim za kakršenkoli nasvet in pomoč, hvala!