Saj vem, da to ni ravno prav, da vas sprašujem vendar enkrat ste mi že pomagali, namreč v začetku leta imela prometno, dva meseca bolniške, fizioterapija. Vložila odškodninski zahtevek pri odvetnikih v Celju. dajali so mi da se pogajat verjetno ne bo dala. Medtem je moja sopotnica že dobila 550.000 tisoč za tri tedne bolniške brez komata in fizioterapije. Moj primer pa je moral na sodišče tako da sem dobila položnico že za 150.000 za neko izvedensko mnenje, saj ne vem kaj je to. Nočem ne vem koliko denarja, mislila sem , da bom dobila okoli 800.000,00sit, vendar kakor zgleda mi niso pripravljeni plačati nič. vem kako dolgo se bo stvar zavlekla, zelo me je strah da bom bankrotirala kot pa bom kaj dobila. A se res pogajat več ne da? Ali naj zaupam odvetnikom. V nesreči popolnoma nič kriva, brez alkohola, povzročitelj pa je bil pijan! Kaj naj naredim? Zamenjam odvetnikam, ali res niso sposobni izterjat denarja? Poleg tega pa me kličejo iz zavarovalnice in pravijo , zakaj jih tožim?
Ne vem, res ne vem, kaj naj naredim!
Ali mi lahko kaj svetujete?
Zelo vam bom hvaležna
Seveda vam pripada odškodnina.Odvetnik je glede na to,da vaša poškodba še ni pozdravljena pridobil izvedeniško mnenje,na podlagi katerega bo vaša odškodnina večja.
pogosto pa se tožbe lahko zavlečejo,splača se malo počakati in pogosto kontaktirajte z odvetnikom.
srečno,lepo vas pozdravljam, Bruno