Najdi forum

Tožba za očetovstvo po 6letih

Zakaj pa igraš to umazano igro ?[/quote]

Vprašanje je še kako na mestu! Kajti vsi trije starejši nimajo pameti niti za volumen kar se za nohtom črnega najde, posledično bojo nastradali 4 otroci, ki bojo nič krivi nič dolžni v lajf štartati z težkimi bremeni neodgovornosti lastnih staršev.

Tema se bere kot prigoda, kako se dve prodajalki ljubezni pulita za denar iste stranke.

Avtorica, ne bom ti dala nobenega pravnega nasveta, ker si jih dobila že zgoraj, moram pa zapisati, da boš morala začeti delati na sebi, na svoji samopodobi. Ker je namreč NIMAŠ! Ceniš se NIČ! Popolnoma NIČ!
Katero bitje pod tem soncem je sposobno imeti še enega potomca z nekom, ki jo je tako gladko prevaral in obrnil okrog? Samo tisto brez hrbtenice in brez sposobnosti odločanja zase, da je ljudje ne bodo vrteli okrog prsta. Ta tvoj lutek te je pa dobro zmanipuliral, da so ostala z njim po taki prevari in izdaji(katere rezultat je nič kriv otrok).
Grem stavit, da bo kmalu prišla še kakšna pošta(dolgovi, druge zadeve), ker kdor je izdal in prevaral enkrat, to ni počel zadnjič. In glede na to, da si mu s svojim početjem jasno dala vedeti, da to toleriraš, uporabi slvoj razum(zato pa ga imaš) in odidi stran.

Ti zgornja si pa res konstruktivno prispevala k debati.

Dejansk je ui – ui – ui konstruktivno prispevala svoj lonček k debati. Mene neb nič presenetl, če bi avtoričin mož postregel še kko presenečenje. Prevaral jo je, avtorica je to požrla, torej…zakaj ne bi še kdaj namakal svojega tiča drugje. Ženkica mu je sama odobrila to početje.

Da ne zaidm s teme…če je mož oče tistemu otroku, bo plačeval preživnino. Če ni, bo stroške vsega poravnala ljubica. Sm mel tako situacijo, ko me je bivša prevarala, sva šla narazen, po enem letu pa dobim grozilno pismo, da me bo tožila za očetovstvo. Smo šli na test, ki je pokazal, da nisem oče, tako da je celotno stroškovno breme padlo nanjo.

Avtorici za konec:
Pa saj veste, kako to gre. Drugi nas lahko obračajo okrog tako dolgo, kot bomo sami dovoljevali, da nas.

New Report

Close