TKM pri MS
Pozdravljeni!
Slišala sem,da TKM veliko pomaga pri multipli sklerozi,zato bi vas zelo lepo prosila,če mi lahko karkoli svetujete,če rabite kak podatek več,vam ga bom posredovala.
Hvala in lep pozdrav!
Spostovana Perlica!
TKM je izjemno ucinkovita pri MS v primeru, ko zelimo da bi bolezen pocasneje napredovala in zelimo ostati v dobri mentalni in fizicni kondiciji.
Po mailu zal ne morem veliko pomagati. Samo sprememba prehrane, ki je sicer izjemnega pomena pri MS, ne bo dovolj. Najboljsa je kombinacija spremembe prehrane, vadbe (po moznosti Qi Gong ali Tai Qi).
Slo bi tudi s posebno metodo zdravljenja Tong Ren, ki je ucinkovita tudi na daljavo. Ce zelite vec vedeti o tem mi prosim posljite vas osebni mail (ne bom ga objavila) in vam poslala vse potrebno!
Sicer pa poiscite dobrega zdravilca iz TKM in se prijavite na pregled. Bolezen je kompleksna in sistemska zato je potreben tudi taksen pristop.
Ce vas zanima kaj spremeniti pri prehrani, mi prosim sporocite v kateri fazi je vasa bolezen, koliko casa je v tej fazi in kdaj ste bili diagnosticirani za MS.
Vse dobro!
Forum je zaprt za komentiranje.