Najdi forum

Ga ni…. ne dela….. vse je mrtvo….. nikogar nikjer….. groza….. vsi pobegnili….Haloooooooooooo……. Is anybody out there….. halooooooooo :))

Lepo dobro jutro, še lepši dober dan in veliko lepega vseeeeeeeeem skupaj!

Jani

Dobro jutro tudi tebi Jani in lep dan!
A si tudi ti že v službi?

jutro Jani. Ne obupat, sej smo tle!”

Dobro tudi tebi – SINE- jutro
Že dva ni to ne dela (kar tja vendan)
Kako si preživel vikend ?

Dobro jutro,,Jani, enako tudi ostalim.

Jani, evo mene. Tako smo se navadili na ta “naš forum”, da se v bistu tukaj zdaj kar ne znajdemo? Ampak, eno za dobro jutro vsem, tukajšnjim in tamkajšnjim, pa moram spraviti iz sebe: preberite si jo tukaj, potem, ko bo začelo delati,se najdemo pa tam! Velja?

Šivilja & karjice

Zakaj, menite, je dobro in priporočljivo, da ima vasaka ženska pri roki male škarjice. Najbrž zaradi sledeče zgodbe:

Pride šef k sodelavki z gumbom od hlač v roki in jo poprosi, če lahko na kakšen način rešita ta problem! Seveda, sodelavka na moč ustrežljiva, takoj iglo in sukanec v roke in ajd, gremo na “šivanje” v šefovo pisarno. Zapreta vrata, šef si malce zrahlja pas, da bo gumb lažje prišiti, se komotno vstopi in …… šivanje se prične!!! Ko je gumb prišit, se sodelavka skloni h koncu niti, da jo odtrga z zobmi….. V tem se odprejo vrata, pred vrati 5 sodelavcev, ki so prišli na sestanek!!!

Tako, vaši bujni domišljiji pa prepuščam sliko oz. prizor, ki se je ljubim sodelavcem nudil ob “trganju niti z zobmi!!”……

Ljubi prijateji, prijatleljice, je sedaj jasno, zakaj naj bi dekleta vedno in povsod imela pri sebi škarjice.

Lep pozrav in poljub vsem forumovcem,

Marija

To! To Marija…..evo, sem vedel kaj manjka….ena luštna zgodbica naše Marije…. Ja kam pa pridemo brez domišljija :)))

Lep dan vsem skupaj! Pa veliko sončka :))

Jani

Ojla, Pipi! Res evo nas v službi, 2 uri bo kar smo se usidrali… še 6 ur pa hija domov :)) z vami bo lažje in hitreje….minila služba, no!

Lep dan Pipi, tudi tebi!

Hojla Štumpantl! Včeraj ni veliko manjkalo, pa bi se pripeljali v Lj….. dopoldne smo nabirali kostanj…je šel ful dež, ampak je bilo noro, takole čist moker…kostajna sicer ni bilo veliko (lepa sonbota in so ga pobrali), popoldan pa smo preživeli pred TV….kako paše včasih celo popoldne ne početi popolnoma nič :))

Lep dan Štumpantl!

Jani

Špela, Jana in ostali, še enkrat vračam dobro jutro…….mater je danes lep dan…pa tko vesel nekej…ker vidim, da nismo pozabili eden na drugega…da smo vse zdravi in spočiti začeli nov dan, nov delovni teden…. Naj vam ne bo pretežko danes, v službah!

Lep dan vsem!

Jani

Jaz pa cel dan doma , ………………….lepo lepo….se bom tudi jaz peljal drugič mimo………

Ja ……kam pa pridemo ……..V COLOR MEDVODE hahaahhaahah

Lepo in dobro jutro, pa še lepši in boljši dan, in, hvala Janči!

Štrumpi, škoda, ker so naju v soboto “skinuli”! Ampak, bova že nadoknadila.
Lepo jutro, tebi danes posebej,
Marija

Mari- kontra – iz straca – bova nadoknadila če ne pa ke drug….

Dobro jutro!
Tud jest mislim na vas!
Lep dan vsem,dones sem namrec strogo resna!
Bye

pa je res lep začetek dneva … 🙂
pozdravljen Jani in seveda vsi ostali …

Barbara.

In če si za dobro jutro ogledaš še slike z Balija….. Fantastično! Resnično!

Lep dan, Barbara in vsem ostalim, tu prisotnim :))

Jani

Tole me spominja na en vic, tak kmečki, ah ne bom ga tu povedal, ga bom zvečer na klepetu okoli 22 ure.

ej Bogdan … ta mesec pa bo položnica :)))

lp, Barbara.

Ja Jani, bi kar pasalo spet malo morja … pa mal več sončka, kot smo ga deležni danes tu pri nas 🙂

Barbara.

New Report

Close