Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija tiščanje v prsih

tiščanje v prsih

Pozdravljeni

Še enkrat se oglašam v zvezi z mojo težavo. Rada bi povedala samo to, da so bili problemi izpred enega leta zelo podobni kot pri g. kaji, ki vam jih je zaupala v septembru mesecu. To sem dodala, ker verjetno nisem dovolj podrobno opisala. Le da sem jaz imela tudi preiskavo ščitnice, ki je bila bp. Mnenje moje osebne zdravnice pa je bil, glede na preiskave, ki niso nič pokazale, da se mi je porušil avtonomni živčni sistem.
Ampak zdaj me bolj skrbi stanje stiskanja oz. krča sredi noči, kot sem že napisala. Še vedno čutim bolečino v roki in lopatici, kot po kakšni telovadbi.
Lepo vas pozdravljam in prosim za čimprejšen odgovor, da se ne bom znašla spet v začaranem krogu strahu in bolečine.

Glede na vašo starost in če niste kadilka, dvomim, da so bolečine posledica krčev zoženih srčnih žil. Priporočam, da najprej poizkusite zmanjšati in skrajšati bolečine s pomirjevali. Če ne bodo učinkovala, lahko poizkusite zdravilo, ki takoj prekine srčno bolečino (angired ali podobno) ali katerokoli zdravilo proti bolečinam.

Lep pozdrav!

prim. Boris Cibic, dr. med.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

New Report

Close