Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija tiščanje v prsih

tiščanje v prsih

Spoštovani
Ker me je zelo strah, prosim za hiter odgovor. Že nekaj časa torej nekaj mesecev, me je enkrat ali dvakrat v mesecu ponoči zbudila bolečina oz. kot nekakšen krč,ki me stiska okrog in znotraj celotnega prsnega koša, Včasih nastopi zraven tudi pekoča bolečina proti grlu. Naj povdarim, da je to vedno ponoči, včasih sem se obrnila in je po nekaj minutah popustilo. Ravno to noč se je ponovilo enako, le da me še zdaj boli leva stran, od lopatice po rebrih navzdol.
Naj povem, da sem imela pred letom dni hude težave, naenkrat je nastopila slabost, roke in noge so mi odpovedale, skratka kot bi me kap.Ponavljalo se je že dan za dnem, vendar ni bilo nič konkretnega ugotovljenega. Imela sem mnogo preiskav, od glave, hrbtenice, nevrokirurga in navsezadnje tudi srca. Opravila sem ekg (začelo se je vedno z hitrim bitjem srca), ultrazvok, 24-urna kontrola-holter, vendar je bilo vse bp. Res imam zelo stresno življenje, po teh “napadih” sem jemala antidepresive in vsa stvar se je res kar umirila. Do pred nekaj meseci. Zdaj pa ti napadi, zaradi katerih me je še bolj strah. Brala sem članek o angini pektoris, in moram reči, da so znaki napada zelo podobni. Samo še to. Včasih zasledim še vedno hitrjše bitje srca. Stara sem 38 let in vas prosim za nasvet, kaj storiti.

New Report

Close