Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Tiščanje v pljučih in napadi dušenja

Tiščanje v pljučih in napadi dušenja

Ja itak bo verjetno k dohtarju ampak kakšno preliminarna internet diagnoza ne more škodit. Pa nisem čisto prepričan, da je prava rubrika, naj moderatorji premaknejo, če je treba.

M, nekadeliec, 38, lani na remontu in vse ok. Kot tudi do nedavnega.

Aprila zbolim za klasično virozo ali nekaj, kar te položi v posteljo za par dni (in ko je teklo iz mene v barvah, teksturah in količinah, da bi se knjigo dalo napisat). Se poberem po kakšnih dveh treh tednih, ampak ostane malo tiščanja v prsih in malenkost krehanja.

Nato pa se zadeva naenkrat poslabša v obliki napadov tiščanja v prsih, izredno težkega dihanja in hude anksioznosti. Ko me je doletelo prvič, prejšnji torek sem resno misli, da me je fršlok in bi dejansko poklical rešilca, če bi bil dovolj pri sebi. Napadi so se do danes ponovili še ene petkrat, s tem da vidim, da ni nič trenutno smrtno nevarnega in pač ne delam panike več. Ampak vseeno sem popolnoma neuporaben tiste dve ure, ko ta napad traja. Pljučnica? Astma? TBC? Rak? Alergija? Živci? Meni popolnoma neznan občutek do sedaj in sila neprijeten … Če še dodam, med napadom je slabše če sedem, kaj šele ležem, bolje je ob zmerni telesni aktivnosti …

New Report

Close