Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Tip brez mene na morje…ja ali ne?

Tip brez mene na morje…ja ali ne?

Zanima me,kaj si mislite o tem,da gre tip sam na morje za naprimer 1 teden…s prijatelji seveda.Ali je to sploh varno?? ceprav jaz svojemu fuul zaupam in vem,da me ima zelo rad,se vedno nisem na sigurnem,ali naj se s tem strinjam ali ne.Kaj pravite vi?

Če mu zaupaš, zakaj ne bi šel ? Včasih je dobro za oba, da sta malce narazen,
a ne? Morda pa si tudi ti lahko omisliš nekaj dopustniških dni brez njega ?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
MOŠKI SO PRASCI,TKO DA GA NE PUSTIT ČE GA MAŠ RADA!
AJDE

A bo ljubezen močnejša, če ga ne bo pustila? Morje ni edini kraj, kjer so moški lahko “prasci”, a ne? S temi “prasci” se pa tako in tako ne strinjam, saj so tudi ženske lahko čisto nekej podobnega.

Če ga maš, potem mu želiš vse najboljš in da bi se fajn imel.
Ker je biti na morju fajn, boš seveda zelo vesela da gre in mu privoščila, da bo v tem času čimbolj užival, kaj ne?

ej ne tok riskirat.. mene bi to ful motil, k je ful moznosti da se kej zgodi.. sej ni nujno da bo kriv ampak bolel bo pa vseen

Uf…Jest ga ne bi…čeprav bi blo mogoče vse OK. Ampak kdo bi reskiral???

Zakaj pa ne pa sej ce te hoce varat te lohk tud doma se lazi je k so punce k jih pozna blizi.
Ce te bo hotu varat te bo doma al pa na morju!
Ce pa sums da je tak pol pa tko al tko ni zate-kva pa pol z njim pocnes?
ne se sekirat pa sej nis njegova mama da ga bos cuvala. Kako pa mis da se on pocut k dvoms vanga? A morda dvom prihaja iz tebe in tvojega ravnanja? dej pust mu mal svobode-res pa je da se mi zdi cudn da te noce sabo vsaj za kak dan?? ampak to je ze druga tema..

Kdo bi reskiral? Hja, potem ga je pa najboljš kar v omaro zaklenit in ga po slamci futrat. Tako te ziher ne bo mogel prevarat. Ej punce, a vam ni jasno da vas lahko tip prevara tudi v knjižnici če vas hoče? Če vas pa noče vas pa tudi v javni hiši ne bo. Tako nadzorovanje kot sledi iz macinih in podobnih odgovorov pa spreminja vezo v zapor vsaj za enega, to pa vodi ravno tja kamor naj ne bi…

Uh, kakšna sovražnost. Glede na tvojo izjavo lahko sklepam, da nimaš ravno lepih izkušenj z fanti. In če komentiram še tvojo zadnjo izjavo (“ne ga pustit če ga maš rada”): Ljubezen je takrat, ko svojemu partnerju pustiš, da je svoboden.

Lp, Princ

Treba je zaupat, a ne?

Dobro povedano …

Tole je najbolj ta prav odgovor! Točno tko je.

Kakšne možnosti pa imaš? Ali mu lahko preprečiš, da bi šel brez tebe na morje?
Ali imaš sploh kakšno pravico da mu to prepoveš? In ker te pravice nimaš, vedno pa lahko postaviš zahtevo in posledično ultimat, a je to prav, pošteno in ljubeče?

Če ga imaš rada in veš, da ima tudi on tebe, je po moje najboljše, da sta iskrena drug do drugega. Tudi jaz sem šla s prijateljicami na Sicilijo za 10 dni. Najprej sva se pogovorila o tem, kako on čuti. Priznal mi je, da malo dvomi in je vsekakor malo ljubosumen, če bom tam spoznala kakšnega luštnega Italijana. Bilo mi je všeč, da mu ni vseeno in, da mi je potrdil, da me ima rad. In tako sem šla na Sicilijo. S prijateljicami smo žurale celih deset dni in spoznale veliko fantov, ki so se zanimali za nas. Bilo je lepo videti, da se še kdo poleg mojega fanta zanima zame (ti poveča samozavest), ampak nikoli, res nikoli nisem pomislila na to, da bi ga za eno noč prevarala z nekim luštnim Italijančkom, ki je prejšnje poletje spal z že bog ve kolikimi turistkami.
Poanta tega je v tem, da sem se jaz, ki sem kao imela toliko priložnosti za varanje na koncu začela spraševati, kaj pa on počne doma?
Pomisli na to, da je tu vpleteno medsebojno zaupanje. Tako kot boš ti dvomila o tem, kaj on počne na morju, se bo verjetno tudi on spraševal, če si slučajno tudi ti doma spoznala kakšnega fanta, zaradi katerega ga lahko pustiš!
Oprosti za dolgovezenje!
Moj predlog: Fanta pusti na morje in ga ne kliči vsak dan, vsekakor pa ga ne sprašuj kaj tam počne. Če bo hotel, bo sam povedal. Vsekakor pa mu prej kot gre na morje povej, da bo teh nekaj dni tudi tebi koristilo. Imela boš čas zase in za žuranje s prijateljicami!

Jaz sem svojega pustila, ker mu zaupam. Kaj je delal, ne vem.
LP, majči

Ja midva sva letos že rezervirala pol pa je naneslo tako,da se mi obeta neka služba in,če jo dobim verjetno mi ne bo zneslo iti in sem mu kar sama predlagala naj gre s priajtelji.Manj se boš obremenjevala s tem,da te bo tip varal lepše ti bo.
Moj je D.J. v diskaču,pa vem da se mu marsikatera meče pod noge ampak se sploh ne obremenjujem s tem in sem šla v ta diskač samo 2* v celem letu.Za resno zvezo sta potrebna dva,ki si popolnoma zaupata.Ni hujšega kot,da uničuješ zvezo z ljubosumjem.
LP 🙂

Jst kolkr gledam tipe, ki grejo z moško klapo na morje…dogaja se marsikaj, pa nej majo punce al pa ne! Ampak vseen mislm, če je med vama taprava ljubezen in zaupanje…da pol ni problema da ga ne bi pustila.Če je med vama prava kemija te ne bo prevaral, če te pa bo…pol pa razmisli o vajini vezi! To je preizkušnja za ljubezen in tut to morta dat čez! Če bi te hotel prevarati bi te doma al pa na morju! Zaupi mu! Sej vem, da je to ful težko, ampak v kletko ga pa tut ne moreš zapret! Pa ne ga skos klicat in zaslišvat, ker se bo počutu kot da si njegova mami, ne pa punca… Ta čas ko bo on na morju tut ti lahko dobro izkoristiš za druženje s frendicami…Pejte vn, v kino, kak nočni klub…In ne misli samo na to kaj on dela oz. kaj se lahko zgodi!

Kok se vse te spike o zaupanju lepo slišijo…Ampak eni imamo pač probleme s tem, @!#$ it!!! Mogoče smo bili “nategnjeni” še v mladosti, od staršev, kogar koli, mogoče smo gledal, kako so se starši varali, ločevali…in potem avtomatično pomislimo na najhujše! Ampak zato nas še ni treba obsojat, ane??

Spet jaz…ja rada bi sam povedala,da se cist strinjam z maco.Tud sama sm bla ze enkrat grdo zajebana na tem podrocju in od takrat naprej vedno mal vse za rezervo jemljem.Tale tip mi res dost pomeni (bolj kot kdorkoli prej) in ne bi rada,da bi prislo kaj neumnega vmes..vem pa tudi,da mora imeti malo svobode in tega mu tud ne bom preprecevala,ampak vseeno se bom doma grozno bala,kaj se tam dogaja 🙁
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close