Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Tinitus, občutljivost na hrup, vrtoglavica

Tinitus, občutljivost na hrup, vrtoglavica

Pozdravljeni,

na vas se obračam z naslednjimi problemi.

– približno pol leta mi piska v levem ušesu, zadnje 3 mesece pa še v obeh vendar na drugačen način, in sicer tako kot če bi bil izpostavljen hrupu, npr. po koncertu, kljub temu da se izogibam glasnih prostorov. Opažam tudi, da sem izredno občutljiv na različne zvoke normalne intenzivnosti. Pogovori celo na odprtem prostoru se mi zdijo kot kričanje, moram se odmakniti od sogovorcev.

– zadnjih par mesecev se mi vrti v glavi, čutim pritisk v sencih, v preteklosti sem bil športno aktiven in podobnih problemov nisem imel, sedaj če razgibam vrat samo 3x, sem omotičen, slika pred očmi se maje, moram se usesti, ko športam, sem hitro zadihan in postane mi slabo.

– ponoči se zbujam zaradi vrtoglavice in zbudim se s trdim vratom in celo rameni. Za par sekund kot da nimam moči da bi premaknil trup in vstal oz. kot da bi imel mravljince v rokah. Mravljinčenje občutim že v postelji preden zaspim, čeprav je roka v čisto normalnem položaju.

Star sem 22 let.

Hvala.

Spoštovana!

Glede na vašo starost in glede na vse opisane težave priporočam pregled pri zdravniku, da se vidi kaj ni v redu. Upam, da se vse opisane težave ne bodo pokazale za kaj resnega.

LP. drIB.

New Report

Close