Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Tincci, kako ste?

Tincci, kako ste?

Velikokrat se spomnim nate in na tvojo deklico, čeprav vem za vaju le iz tega foruma. Kadarkoli se mi zdi, da sem zaradi različnih alergij kakorkoli omejena, pomislim na vaju in si rečem, če zmoreta oni dve, potem …
Upam, da sta kaj napredovali in v jedilnik vključili vsaj kakšno živilo več.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

j6534 tudi jaz se vedno spomnim na njiju,ko mi ljudje začno jamrat,češ bogi tvoj otroček,kako bo zrastel,če ne sme jest jajc pa mleka,moke,…pa ne vem kaj še.
Takrat se vedno spomnim na ta forum in na Tincci ter njeno deklico.Se sploh ne sekiram več,mislim,da mi že njena zgodba prežene vsak dvom.Če njima uspeva potem mi ostali sploh nimamo kaj za jamrat!
Tincci upam,da sta dobro.Že dolgo vas nisem zasledila na forumu.

LP

**************************************** http://ni-na.moj-album.com/

Ja tudi jaz se velikokrat spomnin na njiju in se vedno sprašujem kako sta. Srčno upam, da sta dobro in da se “stvari premikajo”.

Lp

Hej:)

Se mi je prav milo storilo, ko sem vas brala:)

Midve sva tko. Polenta, zajec že veste. čez poletje sem po skrinjah vseh lovcev pobrala vse bambije (mladičke od košute) in mlade gamse, ker se je izkazalo, da dobro prenaša. Žal je tega zdaj zmanjkalo in žuli spet samo zajca. Dobimo pa novembra enega bambija zanjo, tako da bo mela za celo leto za kombinirat z zajcem. Pa celo do tega sva prišli, da vsak dan dobi eno žlico ene hrane za probat, in potem te iste hrane vsaj 14 dni ne. Včeraj je npr dobila žlico rozin, danes laneno olje v polento. Na kako stvar ful reagira, na kako manj pa ji dam čez kak teden ali dva spet malo. Več kot eno žlico na dan ne gre, ker ima potem napad utrikarij in sva imeli 2x orng krizo. Do sem sploh ne bi prišle, če ne bi imeli Neocata. Res, prej stalno driske, neprebavljeno, zdej je pa prebava tipitopi in se boriva samo še z AD, utrikarijami in neprespanimi nočmi. Na gastroskopiji sva bile vmes, ima vnetje želodčka, še čakam izvide, zakaj. Iz 15 kapljic Fenistila vsak dan sva prišli na 8. koža se je sicer poslabšala in slabše spi, ampak je sprejemljivo. Se z možem izmenjavava pri njej. Itak me je čist morilo, da je tako zafiksana od Fenistila. Decembra imava pregled in do takrat bi jo rada dala dol iz kapljic, da bodo končno enkrat realni rezultati (in potem me bo šele kap, haha).

To je to. Zdaj pa prihaja kurilna sezona, kar bo spet veselo z našim AD.

Jp, meni tudi kak biser od zdravnika reče, da ne more živet na 2 živilih (ko dobimo bambija, bodo 3:))) Pa mi kar živimo in se imamo lepo in jaz sem vsak dan hvaležna, da je tako, kot je, ker je bilo že slabše in hudiča se ne kliče.

Nad uradno medicino sem malo dvignila roke, dali sva čez kup preiskav in je bilo dost. Jutri greva k bienergetiku, oktobra pa k eni “čarovnici” na Vrhniko, ki zdravi z enimi kamni. Načeloma sem se sedaj lotila duhovnega zdravljenja cele družine, ampak to je že druga zgodba. Ni se mi zmešalo:)) samo materialne razlage so odpovedale in zdaj bom delala po svoje. Trenutno se bunim, ker imam vse predale skrinje že polne, jaz pa še kup ozimnice. Moj vrt je postal premajhen, tako da naslednje leto bom najela njivo:) Malo za hec, mogoče pa zares.

Aja, pa dva bio piščanca dobim 29.9, da probam malo zaflikat, dokler ne dobimo srne. Mogoče bo šel pa čez, meso še najbolje prenaša. čaji, sokovi še vedno nič. Voda pa juha, v kateri se je kuhal zajec. Zakon, a?;)

Čarovnice? A to še kr obstajajo :))), no za silo hudič tudi muhe žre.

Kaj pa liofilizirani matični mleček, ste še kaj poskušali.
Priskrbim Vam ga brezplačno za čas 6. mesecev. Če bo le kaj pomagalo.

pri rozinah pazi, kupljene lahko vsebujejo aditive.
pri piščancu pa tudi, če tudi je bio, ker če ne smeta jajca, se lahko zgodi da tudi piščanec ne bo vredu. da pa te potolažim, ni pa nujno, ker mi jajca ne smemo piščanca pa lahko. samo ja smo veliko na boljšem kot vi.

Rozine kupujem od bio demeter, tako da so najbolj čiste kar jih lahko dobiš.

A katera ve, kje bi dobila kakega domačega, lepo futranga purana? Sreča, kje kupujete piščance? Bom previdna z njimi, ker imamo jajca daleč najhujšo alergijo.

Tincci!

Sorodniki od mojega moza, redijo zajce. LAhko ti kaj zrihtam ce zelis. Tudi ti si meni pomagala s Pregominom.

Lp

Mateja

Zaenkrat imamo dovolj za nekaj mesecev, bom te imela v mislih, hvala.

A sta dobili pregomin na recept al še rabiš?

Oj!

Le sporoci, ko bos rabila!!
testiso bili negativni, tako da smo se na Pregominu in Allernovi (najbolj ji pase kombinacija obojega), do provokacije na ped.kl.

Lp

Mateja

P.S. bi pa kupila Pregomin od tebe, ce ga ne rabis, ker vem kok das za hrano.

Mateja

Ma ni šans, ti ga dam, kar mi je še ostalo. Prvi teden oktobra, a prov, ta teden ne bom v službi, razen če se k nam pripelješ. Dej prosim sporoči mi svoj gsm na mejl.

OO, zelo bom vesela Pregomina. Ti zagotovo zrihtam kaksnega zajca, ko bos rabila. Zacetek oktobra bo super, ker bom takrat par dni celo v Ljubljani. Pisi na mail: [email protected]
Se tipkamo!

Mateja

Joj, pardon alamut, ker nisem odgovorila. malo sem šla gledat na spletno stran od revite, ne vem, kako bi blo z njo s praškom (diet, orange?), tistih tablet, ki ste mi jih enkrat poslali, pa nisem niti dala ji za probat, ker sem ravno takrat zbolela in vse polizala:) Tko da tablete bi z veseljem kupila, za kak prašek pa.. načeloma nisem največji pristaš praškov, če sem iskrena. bom šla verjetno kar matični mleček na trg iskat, če tisti ne bo šel čez, verjetno tudi prašek ne bo.

New Report

Close