Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Tilala, kupon prek Recesije

Tilala, kupon prek Recesije

Prek recesije sem kupila kupone za beljenje stanovanje. Kupon je bil za določeno kvadraturo, razliko oz. za tistih več kvadratov, ki so jih pobelili in nisem plačala s kuponom, sem doplačala. Doplačala sem več kot je bila določena cena, ker sem smatrala in tudi izvajalca prosila da delo dobro opravi.
Prišli so na dogovorjen dan in ob dogovorjeni uri. Naredili so kar so naredili. Opozorjeni so bili, da je potrebno popraviti nekaj malenkosti, vendar se niso več odzvali. Gospod se je enostavno odločil, da ne bo popravljal in se ni več odzival na moja sporočila niti je prišel popraviti – to kar ni dober naredil.

Pozor vsi, ki ste kupili kupon. Bodite pozorni kaj dela, kako dela in če imate možnost mu ne plačajte vsega, ker to pomeni, da se ne bo več prikazal. Pač, žal je tako. Jaz sem mu plačala vse takoj oziroma preden sem bila prepričana in imela možnost preveriti ali je res dober narejeno. Naredila sem napako, mu ne bi smela takoj plačat.

To je moja izkušnja. Upam, da ima kdo drug boljšo. Oziroma upam, da ostali kupci kuponov ne boste imeli tako slabe izkušnje kot jaz.

New Report

Close