Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija TEŽKO DIHANJE

TEŽKO DIHANJE

Pozdravljeni,

ne vem ali sem se “ustavila” na pravem forumu, če ne, bi vas prosila, da me napotite k pravemu. Moje težave so povezane z dihanjem in, ker ne najdem nobenega pravega vzroka za moje težave, sklepam, da gre lahko za kakšno alergijo. stara sem 25 let,imam 51 kg in se redno ukvarjam s športom in ne kadim.Dokazali so mi alergijo na pršice (vendar ti znaki so bili bolj vidni po zimi in sicer zamašen nos). Zadnje dva tedna opažam zjutraj nekakšne bolečine v prsih (kot, da bi kaj delala in čutila nekakšen “muskel fiber”), ali ko zakašljam me še bolj boli, največja težava pa je pri dihanju.Dnevno se mi zagotovo 10krat na uro poviša CO2 ali ne vem kaj, da mi zmanjka sape (kot bi mogla zazehati), vendar ne morem ali v polovici primerih lahko, drugače pa ne. To se mi tolikokrat zgodi, da je že moteče,predvsem pa boleče. Prosila bi vas za kakršnokoli mnenje,

hvala in lep dan, Maja

Mogoče gre za dihalno stisko in s tem pomakanje kisika v krvi. Lahko je znak za začetek astme.

Moja mama ima enake simptome. In je šla zdrafvnici, je dobila stmo. Na koncu ej bila samo kislina. Tako da možno, da ni astma:))))))))

New Report

Close