Najdi forum

Težka situacija pri punci

Pozdravček

Moja situacija je malo bolj kompleksa, zato se obračam na vas za kakšen nasvet. Bom začel na začetku in vam kar se da dobro opisal situacijo, da mi boste lažje podali nasvet. Moj oče je pred mnogimi leti začel hoditi, k njihovi družini k zobozdravniku. Sedaj to vodita sin in hčer po smrti njunega očeta. Sam sem se z njimi srečal pred kakšnimi 20 leti. Takrat sta bila sin in hčer še mlada in nista imela otrok. Od te punce mami mi je takrat popravljala zobe. Čez nekaj let je dobila punčko za tem še 2 fanta. To punco v katero sem se zagledal sem videl že kot majhno deklico. Potem pa sem začel hodit k zobarju, k koncesionarju in sem se oddalil od nje. Pred slabim letom sem jo videl na fb in jo dodal. Potrdila mi je a mi ni odpisala, kljub temu, da sem ji večkrat pisal. V tistem letu sem bil tudi parkrat pri njih, ker sem izgubil svojega zobarja. Zelo močno si želim da bi se spoznala pa ne vem, kako. Poskusil sem in se nikjer ne srečava. Ker tudi drsa sem šel enkrat na tekmovanje tam me je videla bežno to pa je bilo tudi vse. Povabil sem jo tudi na koncert na katerem sem igral pa vabila ni prejela. Napisal sem ji nakaj pesmi a ni bilo nobenega odgovora. Ne želim obupati ne vem pa več naprej, kako priti z njo v stik. Praktično vem o njej veliko skoraj vse pa še vedno ne vem kako priti v stik. Pregledal sem že vse s čim se ukvarja da bi se mogoče srečala pa ne gre. Kaj svetujete imate kakšno idejo. Sam sem že razmišljal da bi šel kar podoknico zaigrat, a kaj ko ni tako lahko današnje čase to (prej se je fino malo spoznat). Res sem obupan ker je res prijetna punca in jo želim spoznati.

Prijetna je samo v tvoji domišljiji. Sploh se še nista družila in ti se vedeš, kot da jo želiš za ženo. Praviš, da veš o njej vse, a v resnici veš le nekaj površinskih stvari. Praviš tudi, da si jo želiš spoznati. Malo ustavi svoje konje, kontroliraj svoja čustva in predvsem ne vedi se tako ignorantsko do te punce. Če si ji pisal in jo vabil in z njene strani ni bilo odgovora, bi ti to moral razumeti kot NE oziroma prenehaj. Šel si predaleč, njej to ni kul. Človeka ne moreš spoznati, če si on sam tega ne želi. Konec debate.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Težka situacija je pri tebi, ne pri punci. In ti si že zdavnaj prišel v stik z njo in si navezal kontakt, ne enkrat, večkrat. Tudi srečal si se z njo – a se ni nič zgodilo.
Žal je včasih tako. Zagledanost je tukaj nedvoumno enostranska, torej samo s tvoje strani. Poleg tega si že zdavnaj prestopil razumno mejo iskanja stika in tvoja dejanja mejijo že na nadlegovanje. Pusti žensko pri miru, preboli in živi naprej.

To avtor, kar ti počneš, je zalezovanje. Nehaj ji to početi in živi svoje življenje!

New Report

Close