težave z ušesi in grlom
Lep pozdrav!
v zadnjih dneh sem obiskal zdravnika večkrat kot prej v 5 letih. pa začnimo od začetka.
imel sem čuden občutk v ušesih in rahlo bolečino, zdravnik mi je dal antibiotik ospen, po enem tednu ni bilo nič boljše, zato mi zdravnik dal nasorex, ker sem imel tudi zabasan nos, antibiotike sem pojedel do konca, vendar ni bilo nič bolje.
zopet sm odšel k istemu zdravniku, ki je rekel da so ušesa še vedno vneta, in dobil sm antibiotik amoksiklav, med jemanjem antibiotika me je rahlo bolelo tudi grlo in pojavil se je kašelj. občutk v ušesih pa je bil še vedno isti, in nosnice tudi večkrat zabasane.
danes sem obiskal zopet doktorja, ker po jemanju amoksiklava ni bilo še vedno bolje. dal me je na odvzem krvi, ki pa ni pokazalo nič. zdravnica pa je dejala, da je sedaj uho bolje, vendar imam še vedno čudn občutk v ušesih in vsakič ko pogoltnem mi na rahlo poči bodisi v levem ali desnem ušesu. zdravnica mi je mislim da bolj iz OBUPA dala claritine za alergijo, vendar dvomim da bo to pomagalo mojim ušesom, po dveh tabletih je stanje enako. LEPO vas prosim za na svet.
ALEN star 23 let
Spoštovani!
Najveretneje imate težav zaradi slabega prezračevanja srednjih ušes – ki pa pride ob zadebeljeni sluznici nosu, takrat nas malo boli, bobnič je moten, morda tudi malo slabše slišimo, kri pa ne pokaže nič. Morate pozdraviti nos, potem pa čakati da se vse “odpre”, prezrači. vse to lahko traja tudi 2-3 tedne.
Lp IB.