Najdi forum

težava v zakonu

Spoštovana !

Nikoli si nisem mislila, da bom prav jaz kdaj iskal strokovno pomoč, no ja še vedno mislim da se bomo izmazali a bi vseeno spregovorila vam.

Sem poročena 16 let, dva otroka (14 in 3 leta), mislim da se z možem kar dobro razumem (mislila sem), toda vsako poletje znova sem razočarana, najbrž zato ker ob kakšnem dnevu, ko smo več skupaj njegov “težek”karakter še boj izstopi. Pa ne da bi nas pretirano kregal ali kaj podobnega, enostavno se zelo očitno dolgočasi v dnevih ko smo skupaj, preprosto skoraj nič ne govori, želi predčasno domov, z otrokoma se ukvarjam večinoma časa. Le ko se bliža čas odhoda(npr. iz počitnic) se stanje nekoliko izboljša.Naj omenim, da je edinec, ni živel v razkošju, počitnic skorajda ni poznal, saj je bil oče alkoholik in je pomagal materi da sta preživela. Prav zato ga tudi toleriram, a me jezi, saj ko gre npr.s prijatelji na jadranje, potapljanje takrat kar “zdrži”. O tem sva že večkrat govorila, no govorila sem v glavem jaz, pa ni izboljšanja. Enostavno nas vse spravlja v slabo voljo, opažam da je 14 letna hči tudi žalostna ,ker se skupnega dopusta prav zaradi tega nič ne veselimo.

Nekaj malega ( kaj dosti si ne upam)počitnikovanja sem že rezervirala, a sem v dilemi ali naj kar odpovem, saj se je kuhanje mule že pričelo.

Hvala in l.p

a

spoštiovana Andreja,
neketeri “programi” na primer partnerskimodnosi potrebijejo po določenem času osvežitev.Ali ste že pomislili na to, da bi za otrika uredili nekajdvevne ali celo enotedeske počitnice, sami pa bi jo v tem času z možem ” mahnili po svoje”, v okolje, kjer bosta lahko neobremenjena občudovala naravo predvsem pa se bosta imela čas posvečati drug drugemu.Ponovite medeni teden!

New Report

Close