Najdi forum

moj ima motnjo erekcije – do spolega odnosa sploh ne pride… Kako postopati, da kako rešiti ta problem? KAko naj se z njim pogovarjam? Včeraj sem načela temo, kolikor sem mogla nežno, pa se ni mogel pogovarjat…
Vem, da so vzroki različni za to, rada pa bi, da bi to začela nekako reševati… KAj če je kakšen fizični vzrok? Pritisk, sladkorna… ? psihičen??
Verjetno bo moral k zdravniku..
k urologu – toda h kateremu?

Spoštovana,

vajina situacija zadeva več razsežnosti, tako telesno kot psihično. Predlagam, da obiščeta, kot ste že sami omenili, ustreznega strokovnjaka – urologa ali celo center za zdravljenje spolnih motenj, kjer bodo vašemu partnerju znali bolj konkretno pojasniti vzroke in tudi primerno zdravljenje. Razumljivo je, da vaju je strah, vendar vaju bodo le jasni odgovori pomirili. Kako lahko vi pripomorete k olajšanju vsega? Z razumevanjem, s tem da partnerju nudite oporo, spodbudo, da ga spremljate k zdravniku, predvsem pa se poskušajta čimveč pogovarjati o tem, kako vama je. Čeprav je vašemu partnerju težko(tudi vam), nerodno, obupno in se zaradi tega umika, zapira vase, ga bo edino odločitev, da res nekaj želi narediti na tem, vodila naprej. Brez tega, se bo matral oz. nima smisla.

Nikar ne obupajte, mnogo poguma in moči vama želim. Srečno.

New Report

Close