Najdi forum

tetovaža tri modre pike

Že dolgo me zanima kakšen je pomem tetovaže na levi roki med palcem in kazalcem.Tri modre pike razporejene v obliki trikotnika.
Imam kolega , ki to nosi pa mi noče povedati.Pravi da o tem noče govorti, men pa zanima, zakaj.Na netu žal nisem uspela najti nič.
Mogopče nisem na pravem forumu ampak , če kdo ve bi prosila za dgovor.

zelo zanimivo in skrivnostno je to vem ja ampak moj kolega ma tud to in to pomeni da je na žalost isto spolno usmerjen!!bye fsm!moje sožalje!!

zelo zanimivo in skrivnostno je to vem ja ampak moj kolega ma tud to in to pomeni da je na žalost isto spolno usmerjen!!bye fsm!moje sožalje!![/quote]

To ne bo to, ker sem preprična da ni istospolno usmerjen (razen če je mogoče bi :))))

evo neki o tem..

A tattoo of three dots in a triangle, usually found between the thumb and forefinger, stands for “mi vida loca” (“my crazy life”). Along with the pachuco cross, it is a popular “generic” tattoo among Latino teenagers, and has no direct connection to gangs. The tattoo has also been adopted by Vietnamese teenagers, along with the similar interpretation of “tôi không cần gì cả” (“I need nothing”). A teardrop tattoo is said to indicate that the wearer has killed someone or a friend of his/hers was killed in prison. It is worn by the eye.

aaam…to pa nebo drzalo…….3 pike v trikotnik pomenijo 1.sovrazim istospolno usmerjene 2.sovrazim Kurbe 3. sovrazim policijo !!!!!

Baje da imamjo to zaporniki.tri pike pomenijo:nic videti,nic slisati in nic govoriti.(zaporniski moto)

Ja te tri pike baje pomenijo: ne vidim, ne slišim, ne govorim

Odgovor na objavo uporabnika
negdo, 31.07.2015 ob 08:34

Ja te tri pike baje pomenijo: ne vidim, ne slišim, ne govorim

Budala, pojma nimaš

Ponavadi so jih meli narkomani.

Če ne pove pač ne pove. Nehaj vtikati svoj nos povsod.

New Report

Close