Testiranje na amoksicilin na alergološkem oddelku Pek LJ
S hčero sva danes po več kot 2 mesecih končno dobile izvid IgE protiteles-sum alergije na amoksicilin.
In ko sem jo danes naročala na sprejem za na odelek sva dobili datum komaj 3.9.2007.
Meni je to zelo pozno in še ne vem če bom dobila sobo fraj da bi lahko tudi spala ob njej (no to bomo že izvedli)
Potem sem klicala nazaj ker sem pozabila sporočit, da bi lahko imela Klara prednost zaradi prirojene srčne napake in ker mora dobiti zaradi tega v primeru kake hude poškodbe dobiti antibiotik (potrebuje ustrezno profilakso zaradi endokarditisa) bi bilo fino če se to izvede čimprej. Alergija je nastopila 1.1.07.
No in zdaj so rekli da majo res vse nabito polno ampak da naj pokličem v nedeljo zvečer če bo kdo odpovedal
A ste tiste ki ste šle z otročki na testiranje tud tko dolgo čakale na sprejem? In ali ste bile v sobi z otročki in koliko je za plačati na dan?
hvala za info.
lp
če kakšen otrok zboli, potem testiranje odpade, takrat prideš na vrsto prej, seveda pa se lahko zgodi da pa vseeno čakaš. mi sicer testiranja na antibioteike še nismo opravljali, reakcije so bile precej prepričljive, zato nam enostavno antibiotikov na katere je odreagirala ne predpisujejo, niti antibiotika iz skupine v katero spada antibiotik na katerega je odreagirala.