Najdi forum

termostat na pokrovki

Ker izgleda, da ste danes vsi na tem forumu, še vas sprašujem, če je imel kdo težave s termostatom na pokrovkah in kje jih je dobil? Hvala.

A sprasujes za AMC? Jaz tudi potrebujem enega (se stare oblike) in vem, da se dobijo na predstavnistvu, samo do tja moram se priti.

Ni AMC, je nek Solingen ali nekaj takega.

Pri meni so se termostati pri tej posodi pokvarili in odpadli od pokrovke, če sem pokrovko dala večkrat v pomivalni stroj. Tiste pokrovke, ki so še cele zdaj pomivam ročno in nimam več problemov.

Jaz imam isto znamko posode,perem jo v stroju,nobenih problemov.Ze vec kot 4 leta.Povprasaj na predstavnistvu.Tam imajo sigurno rezervne dele.Seveda ,ce imas se shranjen racun!Posoda je v garanciji,vsaj moja 5 let,tako,da padem se notri.

Jaz sem posodo dobila za darilo, nimam računa in ne garancije. So mi pa termostati z dveh pokrovk odpadli že po približno dveh mesecih uporabe.

Tudi jaz nimam vec garancije. Kje pa je predstavnistvo?
LP

Pogledala sem v imenik. Ambiente Solingen, ostrina d.o.o. dunajska 56, lj, tel 01/ 436 68 70 poskusi, če so pravi.

Najprej HVALA Spela. Naslov sicer ni vec pravi, dobila pa sem tudi pravega.
Predstavnistvo za Solingen je zdaj v Mariboru, tel. 02 252 52 79. Termostatov trenutno nimajo na zalogi, ker bo gospa zadnja dva poslala meni. Jih pa dobijo.
LP Linda

Super!

če se mogoče komu kaj sanja…
jaz sem bolj panik po naravi pa take pa to… če ti termostat pač razpade v pomivalnem stroju, pade plastika dol in una spirriala visi v zrak, je to kaj nevarnega?? so notri kakšne škodljive snovi da bi mogla posodo ostalo še enkrat dat prat… ali je to karkol,i tazga not da se lahk človek če zaužije zastrupi??? prosim odgovor

New Report

Close