Ojlaaaa 🙂
imam 22 let in sem iz Ljubljane – Šiška. Zelo rad bi igral tenis, pa nihče nima loparja!! Jaz imam pa samo 1 🙂 Pa nekaj žogic :o) Igral sem ga ene 3x,4x in je bilo SUPER 🙂 Je pa problem, da nimam nikakršne tehnike, igram kar tak malo .. 🙂 Pa me zanima, če je kdo iz LJ, ki bi se mi kdaj pa kdaj pridružil pri partiji tenisa? :o)
Pa še neki, je treba v Rožni (asfalt) in na Kardeljevi ploščadi (tepih) kaj plačati ali se lahko igra zastonj? :o)
Aja, pa če vas je več takih ko ste bolj švoh pri tenisu, pa bi mal zabave, pa se javite, gremo lahko dvojice :o) al pa trojice :oo)
Drgač mi je najbližji Šport Plus v Kosezah!! :—)
A D I J O o O o O o O :—)
5mrc3k
Ojla!
Jez sem stara 24 let in bi z veseljem šla na tenis, imam dva loparja, enega malega( otroškega in včeraj mi je moj brat(23 let) podaril zelllllllllllllllllllllllllllllllllllllo lep lopar in ovitek, zato, če hočeš gremo že danes špilat tenis! Kam in kdaj povej! Moj mobi je (040 389 808!
Poklic pa se zmenmo! Ajd!
Pa pa! Jasmina “ta mala”
Ojla, Jasmina!! 🙂
kako kaj?? :o) Ja, jaz bi zelo rad sel tenis igrat, vendar bo ta konec bolj tezko, ker ne bom v Ljubljani.
Naslednji teden bo pa slo. In pri tebi??
Daj mi povej nekaj stvari .. kako dobro igras tenis? In kje si doma v Ljubljani?
Kam bi sla igrat? To je vse :o) Lep vikend!! CAVCI BAVCI