Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Telovadba za nosečnice

Telovadba za nosečnice

Punce, mene zanima če hodite na telovadbo? Jaz hodim k Evi Kuhar na Zavod za gluhe in naglušne, pa še v Društvo Infant. Če katera hodi k Evi naj se katera javi, ker se mi zdi, da se tam tako debelo gledamo in bi bilo fajn, če bi katero poznala.

Maja živjo!

Veliko sem že slišala o tej telovadbi. Ali mi lahko napišeš par informacij kam se obrnem tel. stevilka, kdaj imate televodbo. In če ni preveč osebno od katerega tedna naprej jo obiskuješ?

Hvala za odgovore in lep dan še naprej!

Tina

ona vodi zudi psihične priprave na porod in baje zelo uspešno.

Jazsem začela v 16. tednu. Najprej mi je bilo malo čudno, ker sem bila skoraj brez trebuha, ampak sem se potem super počutila, ker se kar dobro pretegneš. Nauči te tudi pravilnega dihanja med popadki in na sploh pokriva tudi psihično pripravo na porod.
Na žalost nimam njene tel. je pa to na Zavodu za gluhe in naglušne na Vojkovi. To je nasproti Obrambnega min. Vadba je vsako sredo ob 19ih. S seboj je dobro prinesti kakšen armaflex, brisačo in vodo. Cena je 8.000 sit za 4x, lahko plačaš vsak obisk posebej ali pa vnaprej. če pa si mogoče študentka, je zadnjič dala eni punci 50% popust.

Telefonska stevilka ga.Eve je 01/231 72 27. Dobite jo pozno popoldan in pa v vecernih urah.

Oglas za njen tecaj si lahko ogledate v vsaki stevilki Mame.

LP, A.

Živjo !
jaz sem hodila na Fužine v zdravstveni dom- je brezplačno.
Lp,
Urša

Jaz sem tudi hodila v ZD Fužine. AMpak sedaj mislim, da te vadbe ni več, ker je v teh prostorih lekarna, ker staro prenavljajo in večajo. No, mogoče pa nosečke sedaj telovadijo na drugi lokaciji…

New Report

Close