Telegram
Ej, punčke! Kmalu bom morala poslati spet 2 telegrama v porodnišnico. Spet se bom delala full presrečno in oh in sploh. Ampak v sebi bom pa boga, boga! In prav gotovo se takrat niti slučajno ne bom spomnila nič pametnega napisati v telegram.
Prosim vas za kakšen res ODBIT predlog. Ta, ki ji bom poslala in tudi una druga… obe sta fulllll faci in bosta prenesli VSE. Prosim za nore ideje!
THX, Taja
Taja
jaz bom pa mogla na IVF. Si vsak dan dajati injekcije, skupaj en mesec, se pustiti “jemati” kri, pustiti, da po meni stikajo neznanci, se klistirati, prestati punkcijo, upati ob ET-ju in jokati, ce ne bo uspelo.
Please – daj jih vprasaj na forumu “Starsi starsem”. Tam bodo znali povedati.
Jaz se samo sprasujem – zakaj jaz ne bom nikoli dobila telegrama.
Odgovor?
Sem mislila, da greva spet septembra. A sva se z mozem premislila.
Od lanskega septembra sva bila v tempu (IUI potem pa se IVF) in sva ze pozabila, kako lepo se je ljubiti kar tako, ne meriti temperature, kako lepo je ziveti brez spikanja. In je padla odlocitev, da si vzameva malo casa “za sebe”. Ko bova oba pripravljena, bova sla dalje. Kdaj bo to? Hmm 🙂
Sej vem, da sem vsak dan mlajsa, pa to. Ampak – z glavo skozi zid pa tudi nocem vec.
Pa ti?
Jaz sem tud vsak dan mlajša, sam moj možek se neki stara – res čudno:)))))))
Midva pa sva se odločila, da greva v oktobru po najina zmrznjenčka ( fantek in punčka :))), potem pa mislim, da bova tudi midva malce popavzirala. Po letih se nama nikamor ne mudi, poleg tega sem imela pa dve hiperstimulaciji zapored, tako da imam že kar mal dovolj tega špikanja.
A ne, kako je lepo, ko se lahko ljubiš brez psihičnega pritiska in samo uživaš…..
Pozdravček
Emi, saj vem, da je hudo. Tudi meni je in še marsi kateri. Ampak…. a ne govorimo stalno, kako je treba normalno živeti naprej in pozitivno misliti? Ali pa se vsaj malo posiliti, da bi nam to uspelo.
Upam, da vama bo kmalu uspelo in da boš kmalu tudi ti prišla do telegramov. Pa zase tudi upam in seveda za vse ostale.
Vprašanje pa še vedno velja!