Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala telefosnki klici iz Velike britanije

telefosnki klici iz Velike britanije

ojla,
a ve kdo katera je najboljša možnost klicev iz Velike Britanije ali v Veliko Britanijo iz Slovenije? A se mi splača kupiti sim kartico v VB za 4 mesece, kakšne so cene klicev, …
tnx

Ce imas racunalnik in Internet si nalozi program SKYPE, z njim se lahko normalno pogovarjas z drugimi – preko racunanika – podobno kot Messenger – lahko pa placas 10 oz. 25€ in klices iz racunalnika na bilo katero stacionarno stevilko in se pogovarjas na tak nacin – 10€ je za cca. 10 ur pogovorov bilo kje po svetu (nekje malo vec nekje malo manj) vendar poglej na Skype web site in bos videla koliko stane za GB – ampak definitivno so najcenejsi. Jaz tako klicem iz Avstrije v Slovenijo in ni nobenih problemov.

Ce pa tam ne bos imela racunalnika, pa obstajajo neke kartice, s katerimi lahko klices ceneje preko stacionarnega telefona (recimo iz Nemcije je klic na stacionarno ali pa na mobitel v Si= 23 SIT)… pri nas je taka zadeva Incotel (kartice so imeli vcasih na bencinskih, ce bos klicala iz Slovenije; samo ne vem, ce ta zadeva funkcionira), v VB jih bos pa mogla pa sama najti… pa tam vprasas katera je za Slovenijo najbolj ugodna…

Dvomim, da bi bili klici iz kaksnega mobilnega operaterj iz VB v nas konec ugodni, sploh pa si to lahko pogledas cenike na najihovih spletnih straneh…

VANJA; zanimiva varianta… bom tudi sam pogledal

Ja, sprobaj, jaz jo redno uporabljam – obe varijanti, racunalnik na racunalnik in ta drugo racunalnik na stacionarni telefon – edino kar me malo moti ko klicem na stacionarca je zamik glasu- ampak za ta denar se tudi to potrpi. Jaz imam W LAN in s slusalkami z mikrofonom lahko tako “telefoniram” od vsepovsod kjer je moznost lovit signal – npr. ko potujem je v VIP launch (ih) na letaliscih moznost prijave imas pa tudi ze nekatere boljse vlake, ki imajo vagone z signalom za wierless LAN.

kako hitro povezavo pa potrebujes za to?

Meni se zdi najcenejsa varianta preko telediscounta. Poklicati moras st. 08 444 390 390, ostani na linji, da dobis zvezo, nato pa odtipkas stevilko za Slovenijo. Cena pogovora na minuto je 3p. Placas kolior se pogovarjas. Vec informacij bos nasla na spletni strani http://www.telediscount.co.uk
Finta je v tem, da telediscount sam nudi povezavo preko interneta, medtem, ko ti klices normalno preko telefona. Sama in vsi moji kolegi uporabljajo to varianto.

hej, slisi se v redu, kaj pa ce klices iz mobile na mobile?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close